Szerelmi bánatom van, érdemes elmennem pszichológushoz?
Már lassan 2 hónapja vége, de nem hogy jobb lenne csak rosszabbodik a helyzet. Furcsa gondolataim és pánikszerű érzések törnek rám. Ha elmennék pszichológushoz szeretnék mindenképp gyógyszert kérni, mert úgy érzem nem bírom már. Minden nap felkelek és mint a robot teszem a dolgomat, de közben lelkileg teljesen a padlón vagyok.
Vagy ha tudtok vmi vény nélkül kapható bevált nyugtatót/kedélyjavítót megköszönném, ha leírnátok :)
Ha gyógyszerre van szükséged, akkor pszichiáter tud segíteni, nem pszichológus. Ha úgy érzed, hogy segítségre van szükséged, mindenképp menj, okos döntés. Azért vedd figyelembe, hogy a gyógyszer csak egy átmeneti segítség szabad, hogy legyen, amíg fejben átlendülsz a nehezén (a függőség csak plusz egy probléma lenne).
A pszichológusokkal nekem személyesen sajnos nincsenek jó tapasztalataim, rengeteg pénzt elkért, és SEMMI használhatót nem mondott (nekem egy rendkívül durva munkahelyi szekálás volt a bajom, azóta ki is léptem külföldre). Szóval jó ötlet segítséget kérni, de csak megfelelő szakembertől (valaki biztosan tud javasolni olyat, aki megbízható).
Alegjobb bszichoterapia keresni azonnal egy masik kapcsolatot.
Ha segíteni már nincs mód a bajon,
Adj túl minden keserves sóhajon.
Ki azon jajgat, ami megesett,
A régi bajhoz újat keresett. Shakespeare
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!