Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Beteg vagyok? Mit csinálak?...

Beteg vagyok? Mit csinálak? Orvoshoz NEM megyek! SOS

Figyelt kérdés
Állandóan rossz a kedvem,unatkozom és nem tudom magam lefoglalni semmivel..semmi sem érdekel nem találok hobbit és legszívesebben meghalnék,nehezen viselem a legkisebb stresszhatást is.. Hogyan tovább?17/L
2013. febr. 24. 19:52
 1/4 anonim ***** válasza:

szedsz bármilyen gyógyszert? mondjuk bőrgyógyszert

amúgy meg... foglald el magad, vagy nemtudom.. ha nem akarsz menni orvoshoz, ne panaszkodj.. már bocs

depresszió tünetei.. járj társaságba, pasizz be, filmezz (vígjátékokat), játssz valamit, iratkozz be mondjuk társastáncra, stb

2013. febr. 24. 19:57
 2/4 anonim ***** válasza:
Magányos vagy / nem érzed, hogy szeretnek, ezek pedig könnyen vezethetnek depresszióhoz, amit már nem lehet szocializációval megoldani. De kezdj el beszélni ilyenekről a közeli barátokkal és ha nem vagy depressziós, akkor megoldódhat a helyzeted. Ha nem megy/nincsenek, menj el egy pszichológushoz beszélgetni, ő nem orvos, de mégis el tudja magyarázni mi lehet a gond.
2013. febr. 24. 20:43
 3/4 anonim ***** válasza:
Tőltsd le ezt az ingyen játékot [link] Ez tuti felderít. Ha elunod magát a játékot, akkor azzal bosszanthaod a többieket hogy direkt bénázól és elveszíti a csapatod a meccset. Jól leszólnak és te visszaszólhatsz :D Én is csak ezé jáccom :LOL
2013. febr. 25. 01:00
 4/4 anonim ***** válasza:
Szia! Előfordulhat, hogy csak a tél miatt van. Én sem vagyok egy nagy társasági ember, de télen még jobban magamba zárkózok, legszívesebben egész nap aludnék, és még ahhoz sincs kedvem amit alapból nagyon szeretek. Lehet, hogy te is hajlamos vagy erre. De majd jön a tavasz, a napsütés, és ilyenkor a természettel együtt az emberek is újjáélednek! :) Kitartás
2013. febr. 25. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!