Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ezzel már érdemes orvoshoz menni?

Ezzel már érdemes orvoshoz menni?

Figyelt kérdés

Kb. két éve vannak változatos allergiás tüneteim indokolatlanul.

Szakorvosok nem törődnek vele, mert tökéletes a vérképem.

Újabban ijesztően feledékeny lettem.

Időről-időre előfordul hogy nem jut eszembe a saját telefonszámom, a kedvenc zenekarom neve!, számok címe, egyszerű, hétköznapi tárgyak neve.

Legutóbb anyám lánykori nevén kellett elgondolkoznom!!

Sokszor főzés után nyitva felejtem az ablakot, akkor jövök rá hogy megint hülye voltam amikor elkezd kihűlni a lakás.

Már ellenőriznem kell hogy elzártam-e a gázrózsát főzés után.

Mostanában a helyesírásom is romlik. Kisiskolás korom óta kitűnő a helyesírásom, most meg olyan hibákat vétek hogy az valami vicc.

Szerintetek egybefügghet a dolog az allergiás reakcióimmal (házidoki szerint autoimmun jellegű, de vérkép nem támasztja alá)?

Vagy lassan megőrülök?

22 éves vagyok könyörgöm, és nagyanyám lassan egészségesebb nálam :(

2013. febr. 12. 15:19
 1/4 anonim ***** válasza:

Hát ez nem normális, és nem függ össze az allergiákkal...de azonnal menj orvoshoz!

Habár fiatal vagy még sok hasonló tünetű betegséghez, ezért nem is tippelgetek, de az biztos hogy ez nem szimpla feledékenység.

2013. febr. 12. 15:28
 2/4 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! Ha egy dolgot elfelejtünk, amit nem tudatosan, hanöm ösztönösen, gépiesen csinálunk, az nem agyi probléma. Keress a neten teszteket, amiken leellenőrizheted az emlékezetedet. De elmondom, hogy ezt a dolgot is gyakorolni kell. Tehát van pl. olyan rajz, amin van 4-5 tárgy, amikr nézhetsz x percig, majd kis idő múlva vissza kell emlékezni a látottakra. Gyakorolj.
2013. febr. 12. 16:44
 3/4 anonim ***** válasza:

A kedvenc zenekara nevének , valamint az édesanyja nevének elfelejtése nem olyan mintha nem tudná hová rakta a kulcsot......

Nem felejtünk el olyan dolgot amit úgymond nap mint nap használunk....ez nem játék!!!!

2013. febr. 12. 16:49
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Én is tartok tőle hogy ez nem egy egyszerű feledékenység.

Simán vissza tudom idézni a régi házunkat, és általában a rövid távú memóriám is jól működik.

De komolyan, volt hogy a legjobb barátom vezetékneve nem jutott eszembe! :(

Hogyan adjam elő a háziorvosnál hogy ne tűnjek komolytalannak?

Vagyis vele nincs baj, mert ismer jól... viszont a szakorvosok előszeretettel néznek hipochondernek ha ilyen "nem lehetséges" dolgokat mondok.

Legutóbb kiröhögött az immunológus hogy baromfihústól nem lehet rosszul lenni, miközben létezik rá intolerancia, és ki is mutatták nálam.

Hát ilyen orvosokkal mit kezdjen az ember? :((

2013. febr. 12. 17:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!