Öngyilkos akarok lenni, de nem merem, és tudom hogy nem megoldás. Akkor mégis miért?
Véget akarok vetni a problémáknak... Elegem van mindenből. De nem merem megtenni, mert tudom, nem megoldás. De szeretném. Forduljak orvoshoz, vagy mit tegyek?
17L
Ha nagyon eleged lenne tudnád a megoldást, és nem teketóriáznál, hogy megtedd.
Nem tennéd föl itt kérdésként.
Nem akarsz véget vetni mindennek.
(Magamból indulok ki, rólam seni nem tudja, hogy öngyilkos hajlamaim vannak, már 1 éve tervezgetem a halálomat, hogy ne merülhessen föl az öngyilkosság gyanuja. Nem akarok én gondot okozni, csak egyszerűen az életet úgy ámblokk nem szeretem, meghagyom a másik 7 milliárd embernek az élet szeretetét. :P)
Szóval szerintem vonulj el, legyél egyedül, amíg jól esik gondolkodj el magadon, a világon, találj valami hobbit amiért bármit megtennél, amiért érdemes élned, ami lefoglalja azokat az órákat, amikor a kesergéssel vagy elfoglalva.
Ülj ki valami vízpartra legyél mozdulatlan és vedd észre az apró szépségeket.
(Természetesen én ezeket már mind próbáltam, több kevesebb sikerrel, de egyáltalán nem köt le. Semmi és senki sem.)
hat ismerős kicsit a dolog engemet is utál mindenki a sulibol az osztálybol a akit a legjoban szeretem aszt monta utálak hagy békén
gondolkoztam az öngyilkoságrol de nem tetem mer akkor csak nyáva féreg lenèk hogy elmenekülők a problémáimtol meny másik suliba és ne barátkoz olyanokal akik nem érdemlik meg a barátságodat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!