Neha szuicid gondolataim vannak, ez mennyire nirmalis? Mi lenne a megoldas?
Figyelt kérdés
2013. febr. 15. 15:33
1/8 A kérdező kommentje:
*normalis
2013. febr. 15. 15:40
2/8 anonim válasza:
Attól függ, hogy milyen gyakran és mennyire gondolod komolyan. Amúgy valamilyen szinten normális... Kérdés, hogy te ezen a szinten vagy-e.
3/8 A kérdező kommentje:
Hat, az utobbi 3 honapban 2- szer fordult elo, egyszer mar a kezembe volt egy doboz gyogyszer. Csak azert nem tettem meg, mert a szuleim jutottak eszembe :/
2013. febr. 15. 18:45
4/8 anonim válasza:
A kérdés megválaszolásához alapvető fontosságú lenne megtudnunk, hogy miért akarsz néha öngyilkos lenni.
5/8 A kérdező kommentje:
Hat ilyenkor ugy latom/ gondolom, hogy minden annyira ertelmetlen, nem latok semmi eselyt szebb es jobb jovore, ami nonszensz, ha jobban belegondolok, mert 25 eves vagyok, jo egeszsegnek orvendek, mondhatni szep es ertelmes embernek mondanak, megis sokszor ugy erzem, nekem kevesebb jutott, mint masnak. De ezt amugy bonyolult elmagyarazni, mert kozrejatszik sokminden mas is, pl amolyan figyelmes szemleloje vagyok a kulvilagnak es azt eszlelem, hogy a vilag rossz es jobb lenne mindezt nem latni, nem reszt venni benne.
2013. febr. 16. 23:08
6/8 anonim válasza:
Szakemberhez kellene fordulnod, ez egy kicsit sok a borúlátátásból.
7/8 anonim válasza:
Semennyire se normális!!!
Fordulj pszihiáterhez sürgősen!!!
8/8 anonim válasza:
Nem, ez nem normális. Kérj segítséget valakitől és ne csinálj butaságot, kérlek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!