Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Pánikroham. Depresszió....

Pánikroham. Depresszió. Szorongás. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Kb 3 hónapja volt egy pánikrohamom aztán másnap semmi bajom nem volt és kb 2-3 napra rá megint előjött azóta folyamatosan szorongok, mindenfélén agyalok. Ha kisüt a nap az a baj ha nem süt az. Félek, hogy megőrülök, hogy nem vagyok magamnál, hogy csak álmodom. Alvászavaraim is vannak sajnos, sokszor arra kelek hogy átjárt a félelem és remegek, rosszakra gondolok. Sokszor ilyeneken agyalok és emiatt szorongok. Ma este jöttem haza és annyit gondolkoztam ezen, hogy csak rámjött a pánikroham és most se érzem magam valami jól. Mit tehetnék? Úgy érzem örökre így maradok, sose leszek boldog, mindig ezzel fogom foglalkozni :/
2013. febr. 12. 22:27
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Utolsó!: Igen. ezt énis észrevettem, mikor volt barátom vagy nyáron jól érzetem magam, strandoltunk, nyaraltunk, sütött a nap, de ettől is félek, hogy ha eljön a nyár akkor is ilyeneken fogok gondolkozni...
2013. febr. 13. 11:58
 12/14 anonim ***** válasza:
Menj el a háziorvosodhoz. Ő majd eligazít. A pszicháter nem arra kell, hogy győgyszert írjo, hanem arra, hogy megállapítsa a betegségedet. Ha gyógyszer kell rá, akkor azt. Ha gyógytea, akkor azt. Csak kezd el. Mindennek az elindítója a háziorvos. Legyen szerencséd.
2013. febr. 13. 21:30
 13/14 A kérdező kommentje:
Remélem nem kell majd gyógyszer...Köszönöm mindenkinek!
2013. febr. 14. 09:36
 14/14 anonim válasza:

Szia,

meg lehet gyógyulni belőle. Ez egy tanulással kialakult állapot (az ember a félelmet, szorongást összekapcsolja különböző élethelyzetekkel), és tanulással meg lehet változtatni a már kialakult kapcsokat.

Én ennek az oktatásával foglalkozom Budapesten és környékén, szívesen válaszolok a kérdéseidre akár itt, akár privátban.

2013. febr. 15. 07:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!