Pánikroham. Depresszió. Szorongás. Mit tegyek?
Menj el dokihoz mindenképpen mielőtt rosszabbra fordul.
A lelki egészségünket ugyanúgy ápolni kell mint a testit.
Nem feltétlenül kell gyógyszer neked. Illetve fogalmam sincs róla mivel nem vagyok orvos.
Lehet hogy az is elég lenne ha egy szakemberrel nyíltak ki tudnád beszélni a problémáidat.
Megértem amúgy hogy ódzkodsz a gyógyszerektől, de ha ez kell a gyógyuláshoz akkor meg kell lépned.
Egyébként én is hasonló gondokkal küszködtem, de már jövök ki belőle.Amikor anno fiatalabb és bolondabb koromban ezerféle más dolog kötött le(szerelem például) akkor eszembe sem jutott bármitől félni és agyalni.Aztán mikor úgy alakult, hogy sok időt töltöttem itthon, egyformán teltek a napjaim, nem volt már nagy társaságom, akkor kezdődött ez.Mondta is a dilidokim, hogy ha megváltoztatnám az életem, találnék egy társat, amilyet szeretnék és egy munkát, amilyet szeretnék, akkor egy csapásra el is múlna a bajom.Igaza volt az öregnek!Mert megfigyeltem magamon, hogy amikor valami kellemes elfoglaltságba belemélyedek, például festés, stb...akkor sosem jön rám a frász, csak akkor, mikor elkezdek azon gondolkozni, hogy jajj, most izgulni fogok, csak rosszul ne legyek, na akkor elszabadul a pokol.
Szóval szerintem neked is jót tenne a figyelem elterelés, ha lekötnéd magad valamivel.De semmiképp nem őrülsz meg, ez az érzés csupán a pánikbetegség velejárója, ijesztget, de veszélytelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!