Mit csináljak? (nem akarok élni)
Nos, én sem voltam és vagyok jó semmilyen sportban, engem sem szívesen választottak be focizni pl.
Sőt, én sem jártam szakkörökre. Igaz, bennem erre nem is volt különösebb igény. De utóbb a sors úgy hozta, hogy a hobbijaimat később is tudtam űzni. 16 évesen kezdtem el hosszabb távú kerékpártúrákra menni. 19 évesen volt lehetőségem a kollégiumban elkezdeni zongorázni (mások már alsó tagozatban lekezdik).
Miért gondolod, hogy bármihez is túl késő van?
Továbbá, ne hidd el a szüleidnek a dolgokat csak azért, mert ők mondják. Nehogy butának, ügyetlennek, semmirevalónak hidd magad csak azért, mert a szüleid azt mondják! Több önbizalmat! Neked is vannak, lennének dolgok, amiben igazán jó lennél – és ezek kibontakoztatására lesz még lehetőség! 20 éves vagy! Még többszörennyi áll előtted!
Továbbra is nyitott számomra az a kérdés, hogy milyen kapcsolataid voltak az iskolákban. Az egy dolog, hogy sokan megvetettek, tudom, miről beszélsz. De azért többen is voltak, akik nem bántottak, és jóban is lehettél pár emberrel. Ezekre nem emlékszel szívesen?
Jó fej lehetsz, olyan mint én. Egyszer elhatároztam, hogy meghalok, fogtal egy kést, és átvágtam az ütőerem. De nem haltam bele. Ezért, ha meg akarsz halni, vagy lődd magad fejbe, vagy akaszd fel magad. Én inkább felakasztom magam.
12/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!