Miért húz a lelkem az elzüllés és halál felé, ahelyett, hogy az örömteli élet és boldogság felé vinne?
van valami feldolgozatlan problémád az életedben. emiatt nem akarsz szembenézni a valósággal.
azért ez össztettebb annál, mint hogy ez a könnyebb út. lehetnek lelki okai, vagy hajlam, bármi ami ide vezethet.
komolyabb esetben szakember tud segíteni, úgy hogy rávezet mi az oka ennek. de te magad jössz majd rá, ő csak segít. érdemes belevágni, mondjuk egy terápia elég megterhelő lelkileg.
Ez így nagyon nem jó.
Meg lehetne próbálnod sportolni esetleg, az nagyon sokat segíthet.
Mostmég?
Kedves kérdező!
Én a leveledből azt szűrtem le, hogy te iskola ( munkahely stb) helyett a lóversenyre jársz, ot berugsz, és elvered a cslád összes pémzét. Erre kiderül, hogy te a suliban jó tanuló vagy, segítesz mindenkinek, de únod már a pedáns életet, és inkább vágysz a lokálokba.
Látod, ezért kell a kérdést pontosabban megfogalmazni...
Engem a kérdésedben leginkább a halál zavar. A züllést még megértem, abba is sokminden belefér. De a halál az visszavonhatatlan.
Kedves Kérdező!
Látom sokféle válasz érkezett, és leginkább azzal értek egyet, hogy ez bizony a felnőtté válás kapuja, a gyerekkor vége. És igen, úgy összességében a hormonok játéka. Nem akarok okoskodni, nekem két lányom van, ezen már túl. Nagyon sok türelemmel, szeretettel és beszélgetéssel átjutottunk minden nehézségen, "fájó" dolgon. Nem írtál a szüleidről, testvérről... Ők tudnak a legtöbbet segíteni neked. Ha mással nem, azzal hogy elvisznek egy szakemberhez. És igen, légy merész, merd látni magad 5-10 év múlva és azért kell minden reggel felkelni, küzdeni, sportolni....és szétfésülni a jót a rossztól. Ja és ne dohányozz!!!! Három barátomat vesztettem el 1 év leforgása alatt tüdőrák miatt!!! Én pedig 12 éve nem dohányzom! Életem legjobb döntése volt! Kérlek jelezz vissza, hogy mit gondolsz a válaszainkról!Szerintem neked egy jó barát (jó beszélgetésekkel), hiányzik a legjobban. Ajánlok neked egy könyvet: Lauren Oliver: Mielőtt elmegyek. Én felnőttfejjel olvastam, de nagyon tetszett, és még én is elcsodálkoztam, hogy mennyi mindent adott nekem! Szép napokat neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!