Valaki akart már öngyilkos lenni azért mert akit szeretett, akiben bízott, az megcsalta?
Nálam nem megcsalás volt a baj, hanem egyszerűen átvert. Nagyon nagy trauma volt, nagyon nehezen dolgoztam fel. Ez is megfordult a fejemben, de örülök, hogy nem tettem emg és nem dobtam el az életem. Nem ér ennyit.
Akkor szoktak ezek a dolgok ennyire fájni, ha ő a mindened, a támaszod, nem csak a szerelmed.
Számos ember van a világon, nem messze tőled, akik nem élnének vissza a bizalmaddal. És akiknek hasonlóan fontos lennél, mint amennyire fontos volt neked az, aki miatt most rosszul érzed magad.
Bizonnyal sokan akartak már öngyilkosok lenni ilyesmi miatt. De elfogadhatatlan, hogy a nemesebb ember tegyen ilyet egy nemtelen miatt. Te se tedd.
Sajnos az élet ilyen..megcsalnak, megaláznak, beléd rúgnak...ez mind vár ránk. De ezek a tettek a másikat minősítik. Ne vedd annyira a szívedre. Ne gondold, hogy csak veled tehetik ezt meg...ezek jellemtelen emberek, s hidd el a sorstól megkapják ami jár nekik. Majd ha velük ugyanezt vagy mást megcsinálnak. Az első pofont a legnehezebb feldolgozni.De fel kell!!!S nem öngyilkosságon gondolkodni.Úgy állj hozzá: ez az ember engem nem érdemelt meg! Rosszul választottam..ez van..minden választás lutri, ez most nem jött be.Erről se te tehetsz..az is lehet, hogy a választás jó volt, csak közben az emberek változnak. Fogsz még szeretni és téged is fognak szeretni. Legyen önbecsülésed! Ne add meg neki azt az örömet, hogy lássa, mennyire bánkódsz! S ne szeresd azt, aki ezt tette veled,mert nem érdemli meg.
Vond le a tanulságot...szereztél tapasztalatot. Nem szabad sose senkinek teljesen kiadnod magad, az érzéseidet, gondolataidat. Mindig jó, ha nem ismernek teljesen. A titokzatosság vonzó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!