Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért ne legyek öngyilkos?...

Miért ne legyek öngyilkos? Győzzetek meg!

Figyelt kérdés
2013. jan. 2. 17:23
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
51%
miért legyél?
2013. jan. 2. 17:27
 2/21 A kérdező kommentje:
Mert az életem teljesen kilátástalan. A társadalom perifériáján táncolok, de egyedül itt sem maradok életben! Nincs senkim, se munkám, se lakhelyem, se pénzem. És ráadásul nem is vagyok normális :)
2013. jan. 2. 17:30
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
mert az életed ajándék...nem azért kaptad hogy eldobd magadtól.
2013. jan. 2. 17:33
 4/21 anonim ***** válasza:
34%
akkor hajrá:)tajgetosz pozitivak előre
2013. jan. 2. 17:33
 5/21 anonim ***** válasza:
21%
én személyszeint azt sem tudtam hogy a világon vagy miért kellene energiát időt fektetnem abba hogy életben maradj?nekem ebből mi a hasznom?nem látom az összefüggést..
2013. jan. 2. 17:35
 6/21 A kérdező kommentje:
De az ajándékoknak nem jónak kéne lenniük?
2013. jan. 2. 17:35
 7/21 anonim ***** válasza:
75%
,,A társadalom perifériáján táncolok, de egyedül itt sem maradok életben! Nincs senkim, se munkám, se lakhelyem, se pénzem. És ráadásul nem is vagyok normális :)" - de géped meg interneted van?:D
2013. jan. 2. 17:37
 8/21 A kérdező kommentje:
Nagyanyámnál vagyok holnapig, Mr Troll :D
2013. jan. 2. 17:39
 9/21 anonim ***** válasza:
Ahogy leírtad biztosan nem lehet könnyű Neked,és elhiszem,hogy most kilátástalannak érzed a helyzetet,de talán megpróbálhatnál segítséget kérni a családodtól vagy egy baráttól.Olykor tényleg nehéz meglátni az élet jó oldalát,de nem szabad feladni,mert az élet tényleg egy ajándék ahogyan az egyik előző válaszoló is írta!
2013. jan. 2. 17:43
 10/21 anonim ***** válasza:

Lány vagyok, szóval Mr. nem igen lehetek :D

Amúgy meg szerintem kamu a kérdésed, de ha nagyon akarsz rá választ akkor: azért ne legyél, mert pl. sok ember van aki nem dönthetett és élt volna még, te meg nem küzdesz csak eldobnád...küzdjél!

2013. jan. 2. 17:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!