Ha vizsgadrukkra frontint veszek be nem fog letompítani?
Fenét! A frontintól én csak bealszok, de az álmok szépek :D
Propranolol az, amire szükséged van. Ez béta blokkoló, magas vérnyomásra írják fel, esetleg szívritmuszavarra. Nem remegsz, nem parázol töle. Engem ez is beálmosít kicsit, mivel leviszi a vérnyomásod. Amógy vizsgára a legjobb az alkohol. Két dolog miatt: elveszi a félelmet, stimulál kis dózisban. Egy üveg sör max! Sok sikert!
TANULNI? :D 3 hónapja tanulok rá, és így sem sikerült már 1x, de köszi a tippet :* :)
a többieknek tényleg köszi, 0,25ös van, kipróbáltam, tanulni jól tudok mellette, szóval akkor lehet egy negyeddel bepróbálkozok reggel.
"A kérdező kommentje:
TANULNI? :D 3 hónapja tanulok rá, és így sem sikerült már 1x, de köszi a tippet :* :)
a többieknek tényleg köszi, "
Legalább pontozz le, hogy a tanulást javasoltam. A létező legrosszabbat. Azért gondold meg: ha a doki, amikor téged műt, és izgul előtte, jól benyugtatózza magát...
Azért én megértem a Kérdezőt. Nem lehet úgy koncentrálni ha émelyegsz meg remegsz az idegességtől. Én is izgulós vagyok,és én Frontint szoktam bevenni,orvosi tanácsra,bár én tudom,rám hogy hat,mert szednem kell alapból is.
Nekem csak ez válik be, de ez ugye én vagyok :).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!