Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mitől van evési rohamom...

Mitől van evési rohamom állandóan?

Figyelt kérdés
2013. jan. 17. 00:58
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha magas GI-jű ételeket eszel (édességek, kenyér, tészták, stb), hirtelen magasra fölmegy az inzulinszinted, azután nagyon hirtelen megint le. És megint megéhezel, pedig alig telt el egy kis idő az előző étkezés óta. Ezért jó zöldségeket, gyümölcsöket (azért itt vannak kivételek, pl a banánnak elég magas a GI-je) és húst enni. Lassan emelik meg az inzulinszintet, és sokáig tart, míg megint leesik a szintje. Ezekkel lehet igazán jól lakni.
2013. jan. 17. 01:05
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem függ Nálad attól, h hol tartasz a ciklusban (ha lány vagy)? Nekem menstruáció előtt szokott farkasétvágyam lenni. Meg persze pszichés okos is lehetnek, erre vagy kíváncsi?
2013. jan. 17. 01:07
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszi!!!

Igazad van, én sok tésztát eszem mert tésztamániás vagyok, illeve tejterméket, de sok édességet eszem, mert édesszájú vagyok, illetve majonézt....probléma hogy gyümölcsöt, nagyon ritkán és zöldséget is...húst is ritkán...max csirkehúst, de az is kfc-s kaja.

168cm vagyok, nyáron 52 kg voltam...vagy 54, ha ettem...de most néztem, hogy 58...majdnem 59-re híztam, aminek nagyon nem örülök.Neem feltűnő, mert nem vagyok vastag...viszont régebben is sokat ettem...és alig híztam.

Mndjuk most az elmút hetekben is sokat, más ennyitől jobban hízna.Viszont régen bulémiás voltam...sok ideig...és már nem vagyok az...

2013. jan. 17. 01:12
 4/4 A kérdező kommentje:
De eltaláltad!!! Menszes előtt is ..igen!! Bár most utána vagyok....nyáron, ősszel...meg volt olyan hogy egész nap, vagy majdnem két napig nem ettem...utána az ellentéte...de szerintem pszihikai probléma miatt lehet..gondolom..amiatt is
2013. jan. 17. 01:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!