Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogyan tudnám legyőzni azt a...

Hogyan tudnám legyőzni azt a gátat a fejemben, hogy képtelen vagyok jól teljesíteni?

Figyelt kérdés

Félévkor kettőből buktam (töri, irodalom). 3-4 làny, akivel jóban vagyok, szìn kitùnő. A másik 'vèglet', hogy több tantàrgybòl buktak (2 ilyen emberrel is jóban vagyok).

Azt érzem, hogy képtelen vagyok jól teljesíteni a suliban (3-as lett a félévi àtlagom). Ha leülök tanulni, ideges leszek, hogy órákig kell tanulnom egy töri leckét, és másnapra elfelejtem (tanulási nehézségeim vannak, papíom is van. Milliô egy tanulási tippet kipròbáltam már.).

Elvesztettem a hitemet magammal szemben. Pszchiològusra is gondoltam már, hàtha segítene, de nem olcsò mulatság. Mit tegyek?

18 (pár hét mùlva 19)l

2013. jan. 15. 12:16
 1/4 anonim ***** válasza:

Nevelési tanácsadó? Ott is van pszichológus, elvileg nem kell érte külön fizetni.

Van valamilyen hobbid? Ahol meg tudod mutatni, hogy mit tudsz? Sportolsz?

Mennyire élsz egészségesen?

2013. jan. 15. 12:23
 2/4 anonim ***** válasza:
Miért nem érdekel a törtánelem? Mi az ami érdekel?
2013. jan. 15. 12:29
 3/4 A kérdező kommentje:
Két helyi rádióban is dolgozom. Anyám letolt, hogy nem ezzel kellene elb@sznom az idòmet, hanem tanulnom kellene, mert nem lesz belőlem semmi. Most itton vagyok, el kellett jőnnöm a sulibòl, merz kijött rajtam az ideg....
2013. jan. 15. 12:37
 4/4 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Azokba a helyi rádiókba mit dolgozol? Meg mit jelent az, hogy "kijött rajtam az ideg?"

2013. jan. 16. 16:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!