Nem akarok aludni! Mit tegyek?
Egyszerűen fáradt vagyok, de nem akarok aludni! Nagyon sokszor van ez így. Aztán másnap reggel megbánom mikor 3-4 óra alvás után suliba kell menni.
Mit lehet ezzel tenni?
(depressziót, meg egy rakat mentális betegséget diangosztizáltak nálam kb egy éve.. pszihiáter, altatók kilőve)
Én meg egyedül vagyok a két kisgyerekemmel... Így jár, aki este 7-kor issza meg az elfelejtett kávéját. :)
Kérdező, miért nem akarsz aludni?
Sziasztok!
Itt van most éppen valaki, aki nem akar/tud aludni most sem?
Mi történt? Közeli ismerősben csalódtál, vagy csak "egy emberben a sok közül"?
Én kerülöm a lenéző embereket. Amióta ezt teszem, sokkal pozitívabb vagyok, de csak reálisan, tehát nem a rózsaszín köd szállt le. :)
Bizonyos személyek érdekes helyzeteket tudnak teremteni.
Nekem is volt már hasonló eset.
Egyik ismerősömnek segítettem egy olyanban, ami számára volt fontos, számomra 0% haszon. Tehát tényleg szívességből tettem.
Megállapodtunk, hogy ha valami kérdésem van a dologgal kapcsolatban, vagy pl. adat kell, keressem nyugodtan.
Mivel kellett adat, így kerestem is, mert az nélkül nem tudtam volna tovább lépni. Hívtam sokszor. Majd úgy jött le, hogy én "zaklatom"...miért vagyok értetlen, hogy nem ér rá.
Hát amikor ezt mondta nekem, elküldtem neki az addig elkészített anyagot, mondva, hogy akkor folytassa, fejezze be maga, mert én nem akarom "zaklatni", viszont van, amihez ő is kellene.
Ezután még én voltam természetesen a bunkó.
DE azóta levontam belőle a tanulságot ezzel a személlyel kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!