Depressziósnak érzem magam, és szeretnék ebből kitörni, de nem tudom, hogy hogyan kezdjem?
Nagyon változó a hangulatom, de többet rossz, mint jó. Szinte mindig fáradt vagyok, ha pihenek, és nem csinálok szinte semmit, akkor is.
5 éve vagyok itthon gyesen, társaságom a két lányomon kívül nincsen. A párom dolgozik, reggel elmegy, este ér haza....
Nem járok el sehova, nem tudom rábízni a lányokat senkire, nem csinálok semmit, úgy értem nincsen hobbim, de kedvem sincsen semmihez.
Kedvtelen vagyok, mit tegyek?:-(
Én ugyanígy!
3 hónap múlva lejár a gyesem, így már most keresgetem a munkát hogy minél előbb kizökkenjek a mostani helyzetből.
Köszönöm szépen a válaszokat!
A gyerekek születése előtt dolgoztam, teljesen le voltam foglalva, volt társaságom. Ez az állapot több,mint fél éve tart, de azt érzem, hogy napról napra egyre rosszabb.
Nincsen anyuka barátnőm, illetve van, csak messzebb laknak. Anyósék is 300 km-re élnek. Nem tudnám ráhagyni a lányokat senkire.
A férjemmel erről már próbáltam beszélni, érti a gondom, de valahogyan nem találtunk megoldást:-(
Köszönöm szépen mindenkinek,hogy válaszolt!
Én első körben pszichológusra gondoltam....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!