Ha depressziósnak érzem magam és megkéne állapítani és segteni, akkor hova forduljak?
Régóta van ez, nem is tudom milyen rég de mégsem hiszem hogy normális, nem hiszem hogy csak jellemvonás. A tanulmányaim is nehezen mennek meg úgy minden.
Szóval csak annyi a kérdésem hogy pszihiáter, pszhiológus, vagy hova fordul az ember ha "enyhe" de tartós depreszióra gyanakszik? ja és még nem vagyok nagykorú, de nem akarnék gyerek pszihológust, bár nem tudom milyen.
Szia!
Én is kezdődő enyhe depresszióban szenvedek: sűrű hangulatingadozás, döntésképtelenségek sora, beteges szorongás, satöbbi....
Nem rég rendeltem internetről egy Moksa elixír nevű alternatív cseppet, amely megszűnteti mind a lelki mind a testi eredetű betegséged. Ha gondolod, majd megírom neked, hogy hogyan hatott.
Sajnos megállapításhoz én is a pszichológust tudom ajánlani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!