Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Van még valami, amit tehetnék...

Van még valami, amit tehetnék vagy nekem annyi? Többi lent

Figyelt kérdés

Nagyon súlyos mentális problémáim vannak,amikkel már nem birok tovább élni... itt nem akarnám kifejteni. A gyógyszerek nem éppen segítettek a majdnem másfél évtized alatt, pszichológushoz meg csak egyhez tudnék menni pedig ez egy nagy város, de a hülye körzetezés....ő viszont cinikus módon közölte: "az élet kalitka és az ember ráébred hogy nála van a kulcs, a hozzád tartozó felnőtt embereknek meg fel kell tudniuk dolgozni egy öngyilkosságot". SZóval szerinte dögöljek meg...

Sajnos magánpszichológusra nincs pénzem, örülök ha étel kerül az asztalra. lenne a tündérhegy, de nincs pénzem utazgatni, és szoc fóbiám is elég erősen van, ott meg emberek közt kellene aludnom. Ha mindezek nem jöhetnek szóba, mit tehetnék még? Ez már az utolsó utáni keresésem, tényleg nincs más csak az öngyilkosság?

2012. dec. 27. 21:24
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
ha ezeket nem próbáltam volna mindet, és valamelyik működött volna nem ide jöttem volna nyavalyogni mint egy ötéves :(
2012. dec. 29. 21:50
 12/14 A kérdező kommentje:
bele se kellett volna kezdenem ebbe... bocs hogy húztam az időtöket.
2012. dec. 29. 21:52
 13/14 anonim ***** válasza:
nyugi. Itt sokan tudnak segíteni,mindig van megoldás.
2012. dec. 30. 12:15
 14/14 A kérdező kommentje:
ja látom.... :(
2012. dec. 30. 16:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!