Hogy tudnék mélyen aludni? (FONTOS) lent
Figyelt kérdés
már kb 2-3 napja nem tudok aludni elalvás elött gondolkodom :( és nem tudok aludni ver a viz félek hogy betörnek meg ilyenek becsukom a szememet elalszom de nem ugy mint régen nem olyan mélyen régen jó izüen aludtam most meg csak éppen hogy :S sokat idegeskedem stresszelek2012. dec. 25. 20:25
11/20 A kérdező kommentje:
nem lesz ez igy jó :S de mi az hogy müpihenés?
2012. dec. 25. 21:10
12/20 anonim válasza:
esetleg sportolj. az egyrészt eleve leszedi rólad a stresszt, másrészt meg kifáraszt.
13/20 A kérdező kommentje:
és ha ma nem alszok egy kicsit sem? és holnap fogok nappal mert félek éjjel aludni akkor mi lesz?
2012. dec. 25. 21:28
14/20 anonim válasza:
Akkor aludj holnap.
Egyedűl vagy? Hány éves? Miért, és mitől félsz?
15/20 A kérdező kommentje:
Nem szüleimmel 18 és attol hogy kinyirnak mivel már kb 2 éve követ egy kocsi lehet nem hiszitek el de igy van fotozni is szoktak belöle rendöröket nem érdekli azt mondták akkor lépnek közbe ha valami gyilkosság történik vagy testi sértés és ezt nem tudom bizonyitani vicces hogy amikor barátnömmel vagyok akkor is ott van de ö azt mondja hülez vagyok
2012. dec. 25. 21:36
16/20 anonim válasza:
És még hányszor fogod feltenni ezt a kérdést?
17/20 A kérdező kommentje:
nem tudom
2012. dec. 25. 21:40
18/20 anonim válasza:
Az jó, ha a szüleiddel vagy. Ők ösztönösen felébrednek minden zajra. Valamelyik szülővel menj a rendőrségre, akkor komolyabban vesznek. Persze, őket is kötik a szabályok,de
menjetek addig, amig nem tesznek valamit is az ügyben.
Félelemben nem lehet élni.
Próbálj meg pihenni, szüleid vigyáznak Rád!
19/20 anonim válasza:
Szakemberhez kell fordulnod, mert mentális problémád van.
20/20 anonim válasza:
ez a követés tényleg elég furcsa.
Tényleg mérlegelned kellene, hogy szakemberhez fordulj. Elég meglepő dolgokat képzelhet be az ember. Lehet ő segítene tisztábban látni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!