Nagyon megviselt Michael halála. Mostanában rengeteget sírok és rengetegszer van hányingerem. Szomorú vagyok és egyszerűen kibírhatatlan. Mit csináljak? Nagyon rossz érzés. Senki se tud fölvidítani és nagyon lefogytam =[
Figyelt kérdés
fönnt :S2009. aug. 22. 20:36
1/18 anonim válasza:
Meghalt,legalàbb végre nyugalma van.
Erre gondolj.
Ö màr fenntröl nevet le a sok rola szolo pletykàkra...
Hidd el jobb neki!
És nem kell ennyire kiborulnod,neked még dolgod van a Földön.
Én is megdöbbentem a halàlhirétn ,két hétig àmultam,ma màr természetesnek tartom.
És kevesebb videokat.zenéket nézek meg töle,nem gondolok rà annyit.
2/18 anonim válasza:
lol. nem hozzátartozód halt meg, mi lenne még akk phúúú-.-
4/18 anonim válasza:
HOGY TE MEKKORA EGY MARHA VAGY XD
5/18 anonim válasza:
Jaja az lesz a legjobb ha utána mész
6/18 anonim válasza:
Jobb ott neki fennt, nagyon sikeres életet élt és jó ember volt. Ne szomorkodj miatta!
Mozdulj ki a lakásból, süss magadnak valami finomat, nézz meg valami vicces vígjátékot, vegyél pár új cuccot!! Én ezektől mindig felvidulok.
7/18 anonim válasza:
Mióta tart ez az állapot nálad?
8/18 anonim válasza:
sztem ez megintcsakegy kamukérdés
9/18 A kérdező kommentje:
nem kamukérdés.. 2 hónapja tart kb.
2009. aug. 23. 11:34
10/18 A kérdező kommentje:
Ja és! ha bárki azt hinné hogy szrelmes vagyok belé hát nem...
2009. aug. 23. 11:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!