Van tippetek vagy ötletetek arra hogy ne legyek ennyire lelkis?
sztem kezdj el bezsélni, max finomabban és előtte gondold meg 5ször h ártasz e vkinek a megszólalásoddal. aztán később már magától menni fog, nemkell majd mindig ennyire átgondolni. nyugodtan beszélj, ha éppen nem vitatkozol, elég kicsi rá az esély h egy mondattal megbántasz vkit. az pedig h vkinek a fehér kocsi, neked meg a kék kosik tetszenek, ezzel nembántasz meg senkit, az ilyenektől
nemkell félned.
az önbizalom pedig nemcsak mások dicséretéből épül fel. annak egy része a te "műved".
éjszakánként, mikor felekszel aludni, elemezd magadat egy kicsit, gondolj arra h milyen ember vagy te, vajon van e bennede vmi különleges, vagy vmi más, ami nem minden emberben van meg, ilyenek. beszélgess magaddal. ez segít. nemfognak hülyének nézni, mert senki sem fog tudni róla :D nemúgyértem h hangosan kezdj el beszélgetni magaddal, hanem éjszaka, mikor egyeüdl vagy, eccerűen beszélgess magaddal. de neúgy h hello, xy vagyok, há téged hogyhívnak?:D nemigazán tudom elmagyarázni, h hogyan, de hátha rájössz h miről is beszélek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!