Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Beleőrülök már ebbe, mit tegyek?

Beleőrülök már ebbe, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy 19 éves vagyok (fiú) és jó formán még nem volt semmilyen kapcsolatom lánnyal, pár csókon kivűl. Próbálkoztam pár alkalommal sokszor úgy is tűnt, hogy összejövök az illetővel de a végén aztán sose jött össze.

Útobbi 1 évben már annyira feladtam ezt, hogy próbálkozni se merek szóval szinte 0 az esélye annak , hogy szerzek barátnőt.

Már annyira beépítettem magamba, hogy senkinek se kellek stb, stb.. hogy már kezd tényleg nagyon valós lenni és megijeszt, hogy örökre egyedül maradok és sose lesz barátnőm.

Kezdek már beleőrülni, hogy mindenkinek van barátnője körülettem csak nekem sincs és hogy másnak milyen könnyen megy ez én meg teljesen be vagyok parálva egésztől. És még a másik vicc ebben az egészben, hogy ebből barátaim, ismerőseim semmit nem vesznek észre mert elég jól leplezem. De belűről felőröl már úgy érzem..

Tudom, hogy az lenne a megoldás a problémára ha tennék érte és próbálkoznék de egyszerűen nem megy, nem tudom mi tévő legyek.

Örülnék ha valaki tudna tanácsot/tippet adni. Esetleg olyan is aki hasonló cipőben jár/járt.

Köszönöm!

2012. dec. 14. 14:34
 1/2 anonim ***** válasza:

óóóriási közhely, ámde annál igazabb, ha te nem vagy elégedett magaddal, és már bebeszélted, hogy úgyse lesz senki, akkor nem lesz:)

én mindig azt mantráztam magamban, hogy pl. tavasszal már lesz valakim, addig meg kiélvezem, hogy "szingli" vagyok:)

volt 2-3 hosszú kapcsolatom, most együtt élek valakivel, szóval nagyon rossz tanácsot csak nem adok:)

kicsit élvezd ki az egyedül létet, járj el bulizni, ismerkedj meg új emberekkel, vegyél 1-2 új ruhát, tereld el a figyelmedet, és hidd el, ott lesz előtted valaki, akibe szinte szó szerint belebotlasz:)

28N

2012. dec. 14. 14:37
 2/2 anonim válasza:
Ne tartsd magadban,hogy ez bánt.Beszéld meg velük,vagy valakivel a dolgokat és akkor már egy kicsivel,jobb lesz plusz biztos van pár tanácsuk nekik:) Ha így állsz hozzá,hogy nem is lesz soha meg ilyenek akkor az megint nem jó. Menjetek el együtt bulizni,sok lánnyal ismerkedhettek meg:D
2012. dec. 14. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!