Ilyenkor mi a teendő? Nem tudom hogy segíthetnék, de ebbe lassan beleőrülök
A szüleit nem érdekli - na, itt a hiba, ezért lett anorexiás. Kétségbeesetten próbálja felhívni magára a szülők figyelmét, de amíg ők leszrják, addig hiába erőlködik, és ti is, mert ezt addig fogja csinálni, míg apa-anya nem foglalkozik vele... sajnos lehet, hogy már későn.
Én is apa figyelmét próbáltam így kivívni, valamint tiltakozni az itteni helyzet - a kontroll teljes hiánya - ellen. Nem jött be, apa továbbra is leszr, és itthon sem változott semmi.
Erre csak egy megoldás van: CSALÁDTERÁPIA!!! Ami az ilyen szülők esetében lehetetlen, így próbáljátok rávenni, h legalább miattatok egyen.
A haláltól egyáltalán nem fél. Nem érdekli.
Én hiába próbálom rávenni, hogy értem egyen, azt mondja, nem lesz semmi gond úgy sem, be sem ismeri hogy anorexiás
Akkor pedig menj el a szüleihez, és mondd a szemükbe, h a lányuk meghal, ha nem változtatnak a hozzáállásukon.
De sz.r helyzet, az én bnőm bulimiás volt, aztán valahogy sikerült talpra állnia.
Most én szenvedek az anorexiával, de egyelőre nem megy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!