Ne légy gyerekes. Tulajdonképpen nem kell elfogadnod semmit, csak csinálnod amíg meg nem gyógyulsz.
Akár a Taichit, akár az új orvosod kezelését. És kritikával élek, amikor évek alatt egy fiatalon nem tud segíteni az orvosa, még szép hogy kritizálom, ez természetes. Az ellenérzésem a pszichiátriával szemben sem alaptalan, mint írtam rengeteg élet megy tönkre a gyógyszereik miatt.. holott.. áh bőven lehetne más megoldások közül választani.
De ugye okosan gondolkodó embereknek kell a bogyó amit bevehetnek, meg 3 éven át javulás, eredmény nélkül is ugyan ahhoz az orvoshoz járnak.. Alternatív megoldásokat pedig miért is próbálnánk ki, majd tájcsízom én helyetted, nehogy nekem is fóbiáim legyenek.
Azért annyi szívességet tehetsz magadnak, hogy eszel halat, omega3 zsírsavat. Sok mentális problémán ez is segít, illetve a problémákat az omega3 hiány váltja ki.
"TaplalkozasHarcmuves válasza:
Mert? A pszichiátereket már orvosszámba veszik? "
Te nagyon ButaHarcműves vagy. Lesír az írásaidról.
Nah, az OMEGA 3-ra való utalásodból rájöttem, hogy olvastad Szendi Gábor honlapját... Nem mondom, hogy hasztalan az OMEGA 3, de azt állíthatom, hogy csak magában nem segít komolyabb problémákon. Én is vettem jó minőségű OMEGA 3-at, amiből beszedtem napi 3-4 mg-t, és semmit nem javult az állapotom.
Ez is csak szcientológus humbug szerintem.
Azt is elhiszem, hogy a mozgás segít, nagyon sokat segít, de a kérdezőnek nem depressziója, hanem szociális fóbiája van... Nem mindegy azért.
Szcientológus WHAAT?
Ne higgyünk, hanem tudományosan közelítsünk meg egy kérdést. Nem 3-4 mg omega3-at ettél.
Mit jelent az a név, hogy "TáplálkozásHarcműves" ?
Nem erőltetett valami ez? Ha nem, akkor hogyan műveskedsz, ha meg nem sértelek, mester?
Nyilván aki pedig a harcművészetekhez ért, annak rálátása van a különböző gyógyászati módszerekre is. Na a pszichés problémák gyógyszeres kezelése a legalacsonyabb szintű, utolsó rendű megoldás.
Ez a vélemény persze nem örvend nagy megbecsülésnek egy gyógyszerekre szoktatott társadalomban, legalábbis széles tömegeket tekintve nem lesz népszerű, de sebaj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!