Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mi a szociális fóbia leküzdésé...

Mi a szociális fóbia leküzdésének a titka?

Figyelt kérdés

2012. dec. 12. 18:55
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
Abban nyilvánul meg a fóbiám hogy:társaságban vagy emberek között szégyenlem magam,mindig azon rágódom vajon ki mit gondol rólam,szégyenlek enni.Vagy szerepelni,ha alá kell írni valamit remeg a kezem,hadarok.Nem merek a figyelem központjába kerülni.Még azon is izgulok hogy ha rosszul áll rajtam valami észre veszik.
2012. dec. 17. 22:51
 12/30 anonim ***** válasza:
Tehát aki a gyógyszeripart kiszolgálva, mondvacsinált 'betegségekre' fölösleges mérgeket ír fel az az orvos, aki erkölcsösebb, és vegyszerek nélkül az embereken akar segíteni az bölcsész? Akkor kezdem megkedvelni a bölcsészeket.
2012. dec. 17. 22:52
 13/30 anonim ***** válasza:
0%

Kérdező, ezeken mindenki "izgul".

A korral majd elmúlik, és megtanulod kezelni. Senki sem szeret szerepelni.. nem kell minden természetes jelenségből betegséget csinálni.

2012. dec. 17. 22:53
 14/30 A kérdező kommentje:
De 3 éve pszichiáter diagnosztizálta. Úgy hogy ne okoskodj utolsó! Fogalmad sincs mi az hogy szociális fóbia. Megtudnád ha az lennél.És ez még nem minden 2 éve pánikrohamaim is voltak már majd nem a mentő vitt el.
2012. dec. 18. 07:11
 15/30 anonim ***** válasza:
29%

Ezért mondjuk mindig, hogy többet kellene Taichizni.

A pszichiáterek még mindig betegségeket találnak ki. Ebből élnek. Képzeld el, kiderülne hogy az emberek többsége egészséges, akkor miből lenne pénze a pszichiátereknek..?

Ehelyett, mondjuk nekem múlt héten lukas volt a zoknim, és ez kissé zavart.. na diagnosztizálták volna nálam a lábujjérzékenységet lukas zoknira..

Na ennyire tudományos és komoly a pszichiátriai diagnosztika, és az általuk keresett (vagy inkább kitalált) betegségek.

Nálunk is felvetődött a szociális fóbia gyanúja.. lebeszéltük róla az illetőt. Nagyon meggyőző tudok lenni :)

2012. dec. 18. 10:12
 16/30 anonim ***** válasza:

Te TaplalkozasHarcmuves, szcientológus vagy? Azok szoktak ennyi marhaságot összehordani, meg "lebeszélni" a betegeket a kezelésről...

Kérdező: Ne higgy ennek a dezinformátornak. Nekem is volt szociális fóbiám és hihetetlen módon egy AURORIX nevű gyógyszer segített. Amikor elmentem a pszichológushoz, egyből elküldött pszichiáterhez is, mert lehetett már akkor tudni, hogy gyógyszeres kezelésre lesz szükség. Igaz, nekem mellé társult egy jó kis szorongásos depresszió is.

Egy-két hónap alatt ki is gyógyultam pszichoterápia és a gyógyszer kombinációjával a betegségemből, pedig kb. 10 éves korom óta küzdöttem a betegséggel úgy, hogy még nem is tudtam róla. Akkor voltam 23 éves, mikor a kezelések elkezdődtek.

2012. dec. 18. 10:18
 17/30 anonim ***** válasza:

És egy beteges, bevallottan gyógyszerhasználó fog leszólni engem. Szép.

Nem is gondolsz rá, hogy a pszichoterápia segített, a gyógyszer fölösleges méreg volt?

Mi az a szcientológia? Említettem volna valahol? TE NE ÍRJ HÜLYESÉGEKET A NEVEMBEN, oki?

2012. dec. 18. 10:22
 18/30 anonim ***** válasza:

A kérdező azt írta, hogy nem segít rajta a pszichoterápia már 3 éve. Ezért merészeltem javasolni a gyógyszeres kezelést kiegészítés gyanánt. Nem tudom mi abban a beteges, ha pár hónapig szedtem egy féle gyógyszert.

Egyébként pont ezek a stiláris eszközök jellemzőek az olyan szektás hittérítőkre, amiket te is használsz... saját magadat buktatod le ezzel...

2012. dec. 18. 10:32
 19/30 anonim ***** válasza:

Jól van, nem érdekel különösebben mit gondolunk rólam, ez kezd az építő jellegű és komoly hangvételű tárgyalásból az én elemzésembe átcsapni, ami teljesen értelmetlen lenne.

Jobban hozzáértő szakembert is ki lehet próbálni még a gyógyszerek előtt.. ha néhány hónap alatt az orvos nem segít, de még 3 év alatt sem akkor bőven ideje lett volna már más szakembert felkeresni. Ez még nem feltétlen a gyógyszeres kezelést jelenti..

Taichi edzésre vajon az elmúlt 3 évben mennyit járt a Kérdező? Csak mert véletlenül a szorongásos, pszichés problémák egy hatékony, gyógyszermentes kezelésére találhatna. 3 évbe belefért volna néhány alternatív terápia kipróbálása, merthogy a 'jól bevált' pszichiátriai gyógyszeres kezelések nagyon sok emberéletet, egészséget tettek tönkre, ez egy normális társadalomban már rég elfogadhatatlan lenne.

2012. dec. 18. 11:11
 20/30 A kérdező kommentje:
Engem ezek a dolgok nem érdekelnek:meditáció,agykontroll,jóga,fengshui,asztrológia,ezotéria,horoszkóp,babona.Úgy hogy kedves válaszoló ne ajáld a taichit engem nem tudsz meggyőzni ezzel a nagyhülyeségeddel!
2012. dec. 18. 11:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!