Akkor most pszichopata az ismerősöm?
-Betegesen egoista:ha az én vagy a családom sikeréről beszélek akkor vállat von,de viszont ha az övéről akkor már meg se szólalhatok.
-Gyakran hazzúdik:hát nem annyira átlátszóan de mivel gyakran egyértelmű hogy hazzudik de mégsem vádolhatom meg.
-Kis diktátornak képzeli magát:A testvéreit és a szüleit le se sz@rja parancsolgat neki.
Unalmas tudjátok milyen élet:Amikor udvarolni mentem vele akkor azelött istenítette a csajt de amikor a csaj elküldte akkor már azt mondta az én és az ö célpontjára hogy milyen hülye csajok.
-Utálja az osztálytársait.
-Aki hasonlít rá az normális,okos,jófej.
-Cél nélküli loppkodási vágyai vannak
-Valamikor nem érdekli hogy lecsesznek a szüleim de csak az a lényeg neki,hogy ö legyen boldog.
-eszkőznek használ:engemet azért mert nem lett volna nélkülem boldog nyara.Szegény családból származik.
-Amikor "kényeskedek" akkor le sem sz@rja inkább csúfol érte.
Jah és 14 évesek vagyunk
Remélem kinövi,(de nem valószínű)!
Dehogy pszichopata,az egész más! egyszerűen csak önző,és egoista! Ne foglalkozz vele!Keress igazi barátot!
Dehogynem. Idézem:
"Kis diktátornak képzeli magát:A testvéreit és a szüleit le se sz@rja parancsolgat neki"
"ha az én vagy a családom sikeréről beszélek akkor vállat von,de viszont ha az övéről akkor már meg se szólalhatok. "
"csak az a lényeg neki,hogy ö legyen boldog"
ez (sajnos) egy átlagos, rosszul nevelt serdülő leírása
amiből később probléma lehet, hogy kleptomániás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!