Most akkor pszichopata gyilkossá fogok válni?
Figyelt kérdés
Az utóbbi időben eléggé megutáltam az embereket (persze vannak kivételek).
Jól érzem magam ha bánthatok másokat és tönkretehetem akár random általam nem is ismert emberek életét is. Sokszor vagyok agresszív, mérges, rosszkedvű. Ilyenkor jobban érzem magam néha ha gondolatban kiírtom a fél emberiséget. +azon a pár emberen kívül akivel törődök más teljesen hidegen hagy.
Kezdek félni o.o
2012. okt. 26. 23:34
1/6 anonim válasza:
Menny el pszichológushoz, túl sok filmet nézel tuti...
2/6 A kérdező kommentje:
két éve nem nézek tévét
2012. okt. 27. 17:48
3/6 anonim válasza:
Igen, ennek is fennáll a lehetősége.
4/6 anonim válasza:
ezzel én is így vagyok, leszámítva az élet tönkretételt
azzal nagyon nem értek egyet
nincs jogod hozzá (egyébként is, kíváncsi lennék, hogy hogyan is tudnád te mások életét tönkretenni)
de ha most jobban belegondolok, a te életedet szívesen tönkretenném
5/6 anonim válasza:
A pszichopata azt jelenti, hogy nincsenek érzéseik mások iránt egyáltalán. Ha Te még valakivel törődsz és érdekel, akkor nem vagy pszichopata.
6/6 anonim válasza:
"A kérdező kommentje:
két éve nem nézek tévét"
Ez biztos tünet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!