Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Pszichopata lennék? Komoly...

Pszichopata lennék? Komoly hozzá értő kommenteket?!

Figyelt kérdés

Nem rég olvasgattam az orvosi pszichopata, antiszocialitás személyiségzavar után wikipédián. És úgy gondolom nagyon sok jellemző rám. A jellemzők közül legalább 6-7 tulajdonságot felismertem magamban. Gyakorlatilag nincsennek barátaim és gondolom azért mert ilyen vagyok. Egyszerűen leszarom az emberek gondolatait, érzelmeit, szinte tárgynak tekintem őket, ezt nem részletezem most. Bár kivétel a szüleim, testvéreim ebből gondolom hogy nem lehetek ez.

Ami még jellemző rám, hogy nagyon meg tudom nyerni magamnak az embereket. Ha társaságban vagyok akkor nem vagyok annyira aktív, de ha egy valakivel beszélgetek, vagy pár emberrel, akkor megkedvelnek, elhívnak buliba stb. Én nem megyek el mert tulajdonképpen nem érdekel a dolog.

Tehát ha van igazi, orvosi pszichopata beteg ismerős, barát, család tag vagy te gondolod, hogy az vagy akkor írd ide le!!!

2012. júl. 22. 10:01
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy az, csak antiszociális és 0 az önbizalmad és ,ég sorolhatnám...
2012. júl. 22. 11:53
 2/4 anonim ***** válasza:
Írj privátban bővebben, ide úgyis mindenki rávágja majd hogy nem vagy az, mindegy mit írsz. Persze nagyobb az esély hogy nem vagy az mint hogy igen, de pár sor alapján ezt meg nem mondja neked tutira senki.
2012. júl. 23. 04:16
 3/4 anonim ***** válasza:

Ez így kevés. Ez alapján azt mondanám, nem vagy pszichopata, de inkább nem alkotok még véleményt. Előfordulhat, hogy épp a lényeges tényezőket nem említetted.

Ha gondolod írj privátot (mely jellemzők igazak rád, írhatsz példákat is, hogy miket szoktál tenni, milyen nemű vagy és hány éves, és BÁRMIT amit lényegesnek tartasz).

Hogy úgy mondjam, nem ismeretlen előttem a téma. (Bővebben privátban)

2012. júl. 25. 12:17
 4/4 anonim ***** válasza:
30%

Nincs önbizalmad, stb. A pszichopátiától kicsit messze állsz kisbarátom.

Figyelj csabika, ott van Perec, vele szórakozz aztán ok. Laborfalvi Róza utca, ugye?

Na tovább... majd kinövöd.

Ezeket amúgy azért hiszed magadról, vagy akarod hinni (mármint azt, hogy pszichopata vagy), mert az életbeli sikertelenséged miatt kell valami, ami ellensúlyozza, kompenzálja az egészet és élhetővé teszi az életed.

Szóval IRL pont az ellenkezője vagy, mint amit neten mutatsz.

2012. aug. 29. 03:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!