Szerintetek válhat egy teljesen jó emberből akaratán kűvül hirtelen pszichopata?
beugrott hirtelen,van egy olyan film,hogy Én és én meg az Irén.
Az hasonlít erre amit leírtál.
De szerintem lehet,hogy valaki tényleg bekattanhat valami miatt.Furcsa az agy.
Attól függ, mit értesz "jó ember"-en és mit "pszichopatán". Természetesen léteznek pszichopaták, de előfordulhat, hogy a pszichopata mondjuk puszta számításból vagy gyávaságból nem követ el bűncselekményt, és akkor ő "jó embernek" számít.
Ha az a kérdés, hogy kitörhet-e valakiből erőszakos, közveszélyes viselkedés látszólag minden előzmény nélkül, akkor erre az a válasz, hogy ez nagyon ritka. Vannak ugyanakkor figyelemreméltó esetek, pl. a texasi toronylövésznek a halála után egy kicsi, addig nem észlelt agydaganatot találtak a fejében, ami hozzájárulhatott a személyisége megváltozásához.
"könnyekig meghatódik mindenkinek bánatán, búján, baján. Mindenkinek egész éltében megpróbált segíteni főleg lelkileg. Imádja az állatokat stb"
Az, hogy valaki érzelgős-e vagy szereti-e az állatokat, irreleváns. A segítőkészség már más dolog, pszichopaták nem szoktak önzetlenül segítőkészek lenni, de számításból lehetnek azok.
"Ha valaki attól fél hogy minden előzmény nélkül olyat tesz amit sosem szeretne, az lehet pszichopata vagy az inkább csak hipohondernek számít?"
Az ezen való rágódás szorongókra jellemző, meg úgy általában azokra, akiknek túl sok idejük van, amit önmaguk megfigyelésével töltenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!