Szerintetek válhat egy teljesen jó emberből akaratán kűvül hirtelen pszichopata?
Figyelt kérdés
Szerintetek lehetséges e az hogy van egy olyan ember aki soha életében nem ártott senkinek, és könnyekig meghatódik mindenkinek bánatán, búján, baján. Mindenkinek egész éltében megpróbált segíteni főleg lelkileg. Imádja az állatokat stb, és hogy ezek után egyszer mégis csak egy pszichopata válik belőle?Szóval lehet e az hogy egy abszolút jó ember aki mindig is helyes életet élt egyszer csak esetleg bekattan és teljesen kifordul önmagából bánt másokat vagy esetleg magát? . Szerintetek ilyen előfordulhat?2012. máj. 5. 14:05
11/17 anonim válasza:
Aki könnyen sérül lelkileg, az könnyen be is kattan. Szerintem.
12/17 anonim válasza:
Akkor viszont nem pszichopata vagy, ha előbb tennél kárt magadban. Van ezer más mentális betegség, amik kihozzák az erőszakot az emberből, és aki pszichopata az meg nem feltétlen erőszakos. Mielőtt hollywoodi filmekből próbálnál diagnosztizálni, nézz inkább utána a témának...
13/17 A kérdező kommentje:
Édes vagy hogy ezt írod,de megnyugtatlak nem filmekből vettem az ötletet, ezek a dolgok csak úgy jöttek, de kedves tőled igazán! Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat, amúgy próbálok utána nézni a dolgoknak...
2012. máj. 8. 20:43
14/17 anonim válasza:
Oké, értem, csak ennyiből ez jött le, meg az átlagembernek általában ennyi a tudása a témáról, közveszélyes elmebeteg = pszichopata. Na de akkor mi alapján gondolsz ilyeneket, hogy ez vált belőled? (Ha egyáltalán magam miatt kérdezted volna, az utolsó előtti válaszod ezt sejteti.)
15/17 A kérdező kommentje:
Nem érzem úgy hogy az vált belőlem ,csak arra voltam kíváncsi hogy mi az esély arra hogy ez megtörténjen. De amúgy azt gondolom hogy egyszerűen kényszergondolataim vannak és sajnos túl sok időm van hülyeségeken rágódni és ennyi az egész,de azért néha félek hogy nem csak ennyiről szól.
2012. máj. 11. 20:09
16/17 anonim válasza:
Kényszergondolatok = OCD, ha ilyen önbántalmazás-jellegűek, akkor a "tiszta" formája. Ha érdekel, keress rá a neten, hogy "pure-o OCD" és lesz egy csomó találat. Persze mi itt nem diagnosztizálhatunk, ha zavar a dolog, menj el a körzeti orvosodhoz és ő fog ajánlani pszichiátert/pszichológust. 19L
17/17 anonim válasza:
Figyelj csabika, nagyon hiányzik a lelkednek a szeretet, keress már valakit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!