Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mi bajom lehet? Ez valami...

Mi bajom lehet? Ez valami személyiségzavar lenne?

Figyelt kérdés

-Sokszor vagyok aggresszív. Nem bírom ,ha lenéznek. Gyakran felsőbb rendűnek és egoistának érzem magamat, pedig súlyos önbizalomhiányban szenvedek. Nem gonoszságból mondom ,de általában az ízlésemnek nem megfelelő embereket nagyon lehordom, lenézem.

- Sokszor vagdosom magamat, van amikor az egész karom teli van velük. De a derekamat és a lábamat sem kímélem. Nem tudom kontrolálni magamat..

- Gyakran elkalandozok és sokidő múltán veszem észre ,hogy hol vagyok és ki vagyok.

- Mindig azt vágják hozzám ,hogy bunkó vagyok. Hiába mondom nekik ,hogy én nem dikrekt csinálom, nem értik meg.

- Könnyen beszilleszkedem ,de mégis kivűlállónak érzem magamat.

- Gyakran lenézem az embereket és megalázom őket. Nem akaratosan teszem csak úgy ’jön’.

- Szinte mindig eszek, mégse hízok. Kővérnek tartom magamat és több mint 10 kg szeretnék leadni. még sem megy.

- Kezdem üresnek érezni magamat. Kezdek semmit se érezni az emberek iránt. Eddig szerelmesnek éreztem magamat ,de most már üresség tölti meg a szívemet.

- Amikor sétálok, megyek valahová mindig érdekes gondolatok járnak az eszemben. Sokszor megfordúl a fejemben az öngyillkosság.

- Nincsenek barátaim, talán elvétve egy-kettő. Volt két barátnőm mindegyik átvágott, a mostanival egész jóban vagyunk. Úgy érzem ,hogy az árnyékában élek.

- Eddig sok célom volt, most már semmi nincs.

- Tökéletes akarok lenni, ha hibázok megalázottnak érzem magamat.

- Mindent hamar feladok, úgy érzem az életem egy nagy kudarc.

- Nehezen tudnak igazán megnevetettni.

- Amikor lassú zenét hallgatok, nem tudok rendesen lélegezni. Hangos sóhajtásokba kezdek.

Azt hiszem senki sem szeret, mindenki csak sajnálatból vagy érdekből barátkozik velem. Egyedül vagyok. Szerintem nincs nagy bajom, de nem akarok segítséget. Az számomra igen megalázó lenne.

2012. nov. 28. 18:25
 1/9 anonim ***** válasza:
Hany cm magass vagy?
2012. nov. 28. 18:31
 2/9 A kérdező kommentje:
14 éves vagyok. 167cm és 58 kg. mert?
2012. nov. 28. 18:32
 3/9 A kérdező kommentje:
valaki, segítsen, könyörgöm
2012. nov. 28. 18:54
 4/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Ez nem biztos, hogy személyiségzavar. Lehet, hogy nagyon magadba fojtottál valamit, ami nagyon bántott.

Az már nagyon jó, hogy belátod, hogy gondjaid vannak.

Írtad, hogy nem akarsz segítséget. Viszont én azt gondolom, hogy lenne rá szükséged. Csak mert ide kiírtad. Akkor már csak szeretnéd, ha valaki tanácsot adna, ha mást nem is. De ez nem baj! Megértelek, hogy ez neked megalázó. De épp ezért bátor dolog, ha mégis segítséget kérsz. És ez egyáltalán nem szégyen. Olykor mindenkinek van szüksége segítségre. :)

2012. nov. 28. 19:04
 5/9 anonim ***** válasza:

Mintha én írtam volna.

Pont ezért azt is tudom, hogy ezen "külső" ember nem tud segíteni, maximum az, hogy már tudod, hogy nem vagy egyedül ezzel.

2012. nov. 28. 19:10
 6/9 anonim ***** válasza:

Az előző vagyok.

Még azt lehagytam, hogy így nehéz megmondani, hogy mi lehet a gond. Sok mindentől függ. Az biztos, hogy oka van annak, hogy ilyenné váltál és ez nem a te hibád. Jó lenne rájönni, hogy mi az.

2012. nov. 28. 19:15
 7/9 anonim ***** válasza:

Na írtak, miközben én írtam az előbb :) Akkor nem utolsó voltam, hanem az utolsó előtti.

Az tényleg úgy van, hogy ezen neked kell változtatni. Viszont az jó, ha azért van is melletted valaki, aki támogat közben.

2012. nov. 28. 19:19
 8/9 A kérdező kommentje:
Nincs senkim aki segítene.
2012. nov. 28. 20:18
 9/9 anonim ***** válasza:

Ha lenne olyan, aki "segítene", attól nem kérnéd, még ha fel is ajánlaná. Te is felismered ezeket az ellentmondásokat, de ezek ellentmondások, hiába nézed innen vagy onnan. Oldd meg máshogy: a lényeg, hogy nevess, mert a nevetés megkerül mindenféle tényt, ellentmondást, logikát, hangulatot.

Erre van nekem 50 GB-nyi röhögtető-köptető-visíttató sorozat, stand-up, kész átverés, meg hasonlók. Meg egy nagyon buta fejű kutyám.

2012. nov. 28. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!