Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Van itt olyan ember, aki...

Van itt olyan ember, aki személyiségzavarban szenved?

Figyelt kérdés

ha van.. hogy éli meg, "mit tesz ellene?"

Mert én személyiségzavarban szenvedek.. és eléggé rossz.

F/18 (bizonyított dolog, sajnos)

2012. okt. 14. 19:16
 1/6 anonim ***** válasza:
Na jó, de milyenben? Mert van vagy tízféle.
2012. okt. 14. 19:25
 2/6 anonim ***** válasza:
71%

Én szenvedtem...vagy szenvedek?Nem tudom,gyógyult vagyok e már.A diagnózisom:kevert kényszeres személysiégzavar,és paranoid személyiségzavar.

Hozzáteszem,a tüneteim mára már majdhogynem teljesen eltűntek,van egy két fura gondolatom.A paranoia teljesen eltűnt.

Hogy éltem meg?

Ember,ne tudd meg,hogy ez milyen volt...amikor tömegével jöttek kényszergondolatok,mert abból volt a legtöbb,az maga volt a pokol.De az az igazi,kénköves.Csak a gyógyszerek csillapították ezt,a paranoiát még élveztem is.:D

A mai napig rányomta az életminőségre ez a hatását.

Mi tettem ezek ellen?

Hát ugye,gyógyszerek,mert az égvilágon mást nem tudtak velem csinálni.Én sem magammal.Nagyon rövid időn belül erőm sem maradt változtatni,még próbálkozni sem.Végül egy természetgyógyász segített.Ha írsz privátot,elmondom szívesen,ki volt az.

2012. okt. 14. 20:17
 3/6 anonim ***** válasza:
20%
Nincs olyan, hogy bizonyított dolog. A pszichiátria kamu tudomány. Ha fellapozol a témában egy könyvet, akkor minden ember talál valami betegséget, ami ráillik. Mindegyik. Ne kategorizáld magad.
2012. okt. 15. 08:12
 4/6 anonim ***** válasza:

Nem "kamu tudomány", de kézfeltartással döntik el, hogy az adott "betegség benne" lesz-e a pszichiátria bibliájában. (Most nem tudom fejből a könyv nevét, lényegében egy könyv amiben az összes pszichológiai betegség fel van tüntetve.)

A kérdésed nem elég egyértelmű, így arra nem tudok válaszolni.

2012. okt. 16. 13:08
 5/6 anonim ***** válasza:
Sajnos igen.
2012. okt. 16. 15:27
 6/6 anonim ***** válasza:
Igen, ... Én személy szerint gyógyszert szedek és pszichológushoz járok, de így is eléggé szenvedek, a "gondolatok" miatt.
2012. okt. 19. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!