Nem merek orvoshoz menni, egyikhez sem, mit tegyek? Ez is valami fóbia?
Még gyógyszert íratni sem merek elmenni a háziorvoshoz, ha meg vizsgálatról van szó az teljesen kizárt, csak ha visznek...
Most rengeteg bajom van már, legalább 5 féle orvoshoz kéne mennem, bátrabb napjaimon el is indulok, de aztán csak elkerülöm a dokikat valami magamnak kitalált kifogással.
Mára volt időpontom nőgyógyászhoz, azt hittem most menni fog, de kiborultam indulás előtt, bőgtem fél órát hogy nekem ez nem megy és maradtam itthon.
Hogy oldjam ezt meg? Nincs senki aki el tudna jönni velem. Egyedül meg nem megyek el orvoshoz soha. Hogy a francba vegyem rá magam? Nyugtatót lehet venni vény nélkül vagy valamit ami segít?
Szerintem akkor nincs is igazán nagy bajod.
Tudod miért gondolom ezt?
Azért mikor pl hüvelygombám volt múltkor és iszonyatosan viszkettem , már véresre kapartam akkor mindet elkövettem hogy bejussak az orvoshoz. Sima rendelésre még két hétig várnom kellett volna, de én olyan iszonyúan rosszul voltam hogy kértem a magánrendelésre időpontot. És senki sem szeret orvoshoz járni, főleg nem nőgyógyászhoz.De ha már olyanok a tünetek akkor az embernek az a megkönnyebbülés ha odajut az orvoshoz.
Ha te ezt a hülyeségedet nem tudod leküzdeni akkor ki tudná? Ha felnőtt fejjel logikusan nem tudod átgondolni a dolgot és nem érted meg hogy el kell menni akkor mi mit mondhatunk? Úgy sem mész. Várd ki amíg komolyabb bajod lesz aztán visz a mentő. 1-2 kórház aztán majd megszokod. Mondod hogy senki nincs aki elkísérjen.Ennek mi az oka? Talán már őket is átverted mikor elkísértek és tudják nincs értelme? Ezeken kell elgondolkodni, hisz felnőtt ember vagy. A te egészséged, ha neked jó ha nem mész maradj otthon.
Nem tudom ,hogy mi ennek az oka ,hogy nem mersz elmenni egyedül dokihoz,de állj úgy hozzá ,hogy el kell menni.
Nincs egy rokon vagy barát aki elkísérne? Szerintem nem lehet nyugtatót venni recept nélkül.
Én is orvos vagyok.
Miért kéne tőlem félned?
Nem az orvostól félsz. A helyzettel való szembesüléstől. A kemény igazságtól.
De nem érdemes félni. A félelem hasznos, de az önámítás káros.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!