Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit tegyek a hiperaktivitásom...

Mit tegyek a hiperaktivitásom ellen?

Figyelt kérdés
17 éves vagyok. Régen megállapították, hogy hiperaktív vagyok, de aztán annyiban lett hagyva, vagy nem tudom. Sok problémát okoz, nem tudok koncentrálni, öt perc tanulás után felállok, ha kis sikerélményem van nem folytatom a tanulást, ami probléma, pláne mateknál (összetudok szedni 4-eseket ötösöket is, de sokszor nem ez a jellemző, mivel képtelen vagyok az esetek többségében odafigyelni, ami jól megy azt sem tudom sokáig csinálni mert felállok mellőle, de nem akarok. Mit tegyek? Mit javasoltok?
2009. aug. 16. 00:10
 1/9 anonim ***** válasza:
csak szakember segíthet, mellesleg énse tudok tanulni 1általán még 1 órát se mert mindenbajom van, mégse vagyok hiperaktív
2009. aug. 16. 00:11
 2/9 anonim ***** válasza:
Szerinem ez inkább lustaság, vagy érdeklődés kérdése. Én úgy vagyok vele, hogy ami érdekel azt szívesen tanulom, megy is, viszont amit baromságnak tartok nem vagyok képes 5 percnél tovább olvasni... De esetleg felkereshetsz egy szakembert, hátha tudna neked segíteni... Szia! 15f
2009. aug. 16. 08:34
 3/9 anonim ***** válasza:
Sportolj!
2009. aug. 16. 11:32
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Szakember a szart, tudod mi kell neked??

Foci, vizilabda vagy más csapatsport!!

Garantálom hogy heti 2-3 edzéstöl hulla leszel nem hiperaktív!!

2009. aug. 19. 02:42
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Elözö vagyok, ha csaj vagy akkor vizibalett meg társastánc!!
2009. aug. 19. 02:44
 6/9 anonim válasza:
szipuzz 1-2 évig,garandáltan "lassab" leszel
2009. nov. 18. 20:59
 7/9 anonim ***** válasza:
Mit tegyél, mit tegyél, fú nagy kérdés! Húzz el egy pszichiátriára, mielőtt még be nem töltöd a 18-at, mert utánna már nem adnak ki ilyen diagnózist (az bizony szópóág 1000rel), és kérj segítséget tőlük! Gyógyszeret és ajánlanám a mozgásterápiát. Nem a sportot, az nem segít. Speciális gyógytornát.
2009. dec. 15. 20:14
 8/9 anonim válasza:
Olyan kis buta vagy, elhiheted, hogy hibáim nekem is vannak, csak éppen nem adnak neki latin nevet, és nem skatulyáznak be azokkal akiknek azonos hibájuk van. Ha nagyon zavar akkor mozogj, de gyógyszer semmiképpen, mert attól tök más ember leszel, úgyhogy ilyen erővel akár drogozhatnál is.
2011. aug. 6. 12:42
 9/9 anonim válasza:
Előző vagyok : ja és próbáld lazán venni a sulit, úgyis csk hosszútávon függesz tőle, menj be lazán, gyere haza ugyanúgy, sose légy ideges, megjösz, szépen felosztod a leckét, aztán meg részenként megtanulod, leszarod, és mész ki bringázni v amit akarsz.
2011. aug. 6. 12:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!