Segítség! A barátom őrült?
Sziasztok! Segítséget akarok kérni. Van egy régi barátom akit már 5 éve ismerek, azt hittem mindent tudok róla, de most olyanok derültek ki hogy megijedtem!
Buliztunk egyet, ittunk elég sokat, főleg ő, aztán elkezdett beszélni olyanokról, hogy senki sem ismeri őt igazán még én sem. Megkérdeztem mire gondol és elkezdett ilyeneket mondani, hogy: állandóan azon gondolkodik hog hogy ölne meg embereket, milyen módszerrel, csak nem teszi mert tudja hogy lebukna, meg hogy az rossz. Meg hogy nem is tudja senki, h milyen agresszív a felszín alatt, ha valaki felidegesíti "már ütném azonnal".
Azt mondja képzeletben embereket öldös. De a valóságban nem tenné. Meg arról fantáziál h nőket erőszakol meg :SS
De mondtam neki itt már hogy hagyja abba biztos csak az ital beszél belőle. Azt mondta ne féljek mert nem fog ilyenekt csinálni csak erre gondol. Totál beijedtem h vmi elmebeteg.
De ez sose látszott rajta teljesen nyugodt jó modor, és okos is eléggé. Most ez mi?? Ugye nincs valami baja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!