Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Honnan lehet tudni, hogy...

Honnan lehet tudni, hogy őrült, vagy enyhén retardált vagyok?

Figyelt kérdés

Ugye ezt senki nem mondja a másik szemébe. Pedig jó lenne néha tiszta képet látni magamról.

Most az egyetemen csesztet ezzel egy lány hogy gyépés vagyok meg retardált és igazából nem tudom, hogy ez csak egy fura módja-e annak hogy megdugassa magát, vagy ő az egyetlen aki kimondja az igazat?

Végülis nem sok emberrel vagyok jóban. Nem nagyon spanol velem senki, lehet, hogy ennek azért tényleg oka van....

2012. okt. 17. 23:38
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Az őrülteknek eszébe se jut, hogy ők őrültek, tök normálisnak hiszik maguk. A retardàlt szó azt jelenti lassú, ha dinka lennél, nem jutottàl el volna egyetemig. Nincs veled semmi baj, csak sok a hüje körülötted
2012. okt. 17. 23:43
 2/8 anonim ***** válasza:
Te annak érzed magadat(?), mert ha nem,akkor nem vagy az. Szerintem tetszel ennek a lánynak. Ja és attòl is függ, hogy milyen hangnemben mondja.
2012. okt. 17. 23:43
 3/8 A kérdező kommentje:

" a kurv..any.dat hülyeézed"

"

am

btw

azért vettél fel diákhitelt, hogy lefizesd a felvételiztetőket?

mert az szellemileg sérültségért SE kapsz anniy pontot hogy bekerülj

szval muszáj volt perkálni valamennyit"

" most is egy kibeb.szott gyp-s vagy

úgy öltözködsz mint egy házmester. a hajad mint egy debilé ugy nézel ki hogy arra nincs rá szó"

" ne téged okoljak mert egy K.BASZOTT NAGY RETARDÁLT KIS B.ZI VAGY?

tényleg b.zdmeg ez az én hibám

na b.szki egyszer kerüljek vele összetűzésbe kajak szétrugdoslak"

De az elején úgy volt átmegyek hozzá főzni meg ilyenek.

Utána osztálykiránduláson elkezdett oltogatni és a végén még lökdösött is.

De valahogy nem hiszem el, hogy egy ember ok nélkül ilyen, vagy tényleg valami kis nyomi szar lehetek akin kiéli magát, vagy akar valamit és durván tesztel.

2012. okt. 17. 23:47
 4/8 A kérdező kommentje:
Legszívesebben tiltanám már a fenébe, de érdekel mi ez, meg hogy lehet tényleg ezt gondolják rólam az emberek csak nem mondják ki?
2012. okt. 17. 23:48
 5/8 anonim ***** válasza:

Inkább a lány egy õrült, sõt idegbeteg. Valaki teletömhette a fejét, te meg csendes lehetsz és levezeti mindazt ami benne zajlik.

Nekem az a tapasztalatom, hogy azok az emberek,akik sértegetnek másokat, azok azért csinálják, mert õk is azt kapják valakitõl-valakiktõl.

Keresik a gyengébb embereket, akiken levezethetik a saját dühüket.

Te meg minek állsz vele szóba, nem veled van a gond, attól függetlenül, hogy el akarják veled hitetni. Vigyázz és ne állj szóba olyanokkal,akik lány létükre igy beszélnek.

2012. okt. 17. 23:57
 6/8 anonim ***** válasza:
Ezek az idézetek durvàk. Èn messziről kerülném a luvnyàt. Ez egy idióta, az tuti.
2012. okt. 18. 00:05
 7/8 anonim ***** válasza:
A csaj hülye, szerintem egyszerűen nem csíp téged és arra szemelt ki, hogy csesztessen.De ha mégis azért csinálja, mert tetszel neki, nos, az még rosszabb, mert egy ilyen korú hölgynek már nem így kellene ezt kifejezni.Te nem vagy retardált, ő viszont infantilis.A legjobb az lenne talán, ha jól hallhatóan annyit válaszolnál neki:"Bocs, de nem bukok a nagyfenekű lányokra!" ;)
2012. okt. 19. 07:51
 8/8 anonim ***** válasza:
Húzd meg azt a luvnyát.
2017. okt. 5. 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!