Honnan lehet tudni, hogy őrült, vagy enyhén retardált vagyok?
Ugye ezt senki nem mondja a másik szemébe. Pedig jó lenne néha tiszta képet látni magamról.
Most az egyetemen csesztet ezzel egy lány hogy gyépés vagyok meg retardált és igazából nem tudom, hogy ez csak egy fura módja-e annak hogy megdugassa magát, vagy ő az egyetlen aki kimondja az igazat?
Végülis nem sok emberrel vagyok jóban. Nem nagyon spanol velem senki, lehet, hogy ennek azért tényleg oka van....
" a kurv..any.dat hülyeézed"
"
am
btw
azért vettél fel diákhitelt, hogy lefizesd a felvételiztetőket?
mert az szellemileg sérültségért SE kapsz anniy pontot hogy bekerülj
szval muszáj volt perkálni valamennyit"
" most is egy kibeb.szott gyp-s vagy
úgy öltözködsz mint egy házmester. a hajad mint egy debilé ugy nézel ki hogy arra nincs rá szó"
" ne téged okoljak mert egy K.BASZOTT NAGY RETARDÁLT KIS B.ZI VAGY?
tényleg b.zdmeg ez az én hibám
na b.szki egyszer kerüljek vele összetűzésbe kajak szétrugdoslak"
De az elején úgy volt átmegyek hozzá főzni meg ilyenek.
Utána osztálykiránduláson elkezdett oltogatni és a végén még lökdösött is.
De valahogy nem hiszem el, hogy egy ember ok nélkül ilyen, vagy tényleg valami kis nyomi szar lehetek akin kiéli magát, vagy akar valamit és durván tesztel.
Inkább a lány egy õrült, sõt idegbeteg. Valaki teletömhette a fejét, te meg csendes lehetsz és levezeti mindazt ami benne zajlik.
Nekem az a tapasztalatom, hogy azok az emberek,akik sértegetnek másokat, azok azért csinálják, mert õk is azt kapják valakitõl-valakiktõl.
Keresik a gyengébb embereket, akiken levezethetik a saját dühüket.
Te meg minek állsz vele szóba, nem veled van a gond, attól függetlenül, hogy el akarják veled hitetni. Vigyázz és ne állj szóba olyanokkal,akik lány létükre igy beszélnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!