Ha valaki mindig bebeszéli magának hogy őrült akkor megőrülhet?
Figyelt kérdés
2012. jún. 29. 21:28
1/3 anonim válasza:
Azt mondják,h amikor valaki nagyon sokszor gondol valamire(legyen az jó vagy rosz)akkor azt bevonzza. Ha az illető mindig arra gondol,h megőrült akkor el is hiszi végül magáról,h őrült és úgy is fog viselkedni.Igazából nem tudom,de szerintem igen.
2/3 anonim válasza:
Igen, a psziché érzékeny műszer, és egyébként már az sem vall semmi jóra, hogy valaki be akarja beszélni magának, hogy őrült. Lehet, nincs is erre szüksége, alapból rendelkezik a kívánt "kvalitásokkal", hogy úgy mondjam... :)
Az más tészta, hogyha már "megőrült", akkor nem lesz tudatában, annak, hogy ő őrült, mert a tudat ezt normálisnak fogja érzékelni.
Mondjuk nem tudom, van-e egyáltalán olyan fogalom, hogy őrült. Zavarodott, pszichopata, stb. létezik, de őrült? Nem valami jó megfogalmazás, bár nyilván érthető a többség számára. Nem kötekedésből mondom, csak belegondoltam. :)
3/3 anonim válasza:
Ha valaki mindig bebeszéli magának, hogy okos akkor okosodik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!