Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom nem örült az ajándékomnak, ilyenkor mi van?
Mivel csak pár hete járunk, nem vettem neki semmi nagy dolgot, csak csináltam egy kis személyeset. Mikor odaadtam megköszönte, de mikor kicsomagolta már semmit sem mondott és azt éreztem, hogy csalódott. Olyan rosszul érzem magam, mikor eszembe jut, fordíthattam volna több energiát is a szülinapjára, h legalább vmi olyat adjak, ami tényleg nagyon passzol hozzá, de nem is ismerem még annyira, h ezt ki tudtam volna találni...Szóba hozzam a témát, vagy felejtsem el, esetleg készítsek neki még vmit, h "ez lemaradt?" (egyébként egyáltalán nem pénzéhes vagy ilyesmi, szerintem inkább az esett neki rosszul, h nem érezte nekivalónak az ajándékot, holott én annak szántam)
köszi
20L-21F
Na és ha nem tetszett neki, akkor mi van? :) ez olyan gyerekes dolog, mármint azt feltételezni, hogy most akkor valami tragédia történt. Persze, felhozhatod, hogy hát sajnálod hogy nem tetszett neki. Én még lehet hogy akkor vissza is kérném. bár nem tudom mit csináltál. majd máskor adsz neki mást, utószülinapra.
neked mindig minden tetszik amit kapsz? naná hogy nem. És tragédia? nem. hát akkor meg? :)
mit kapott?
mi szülinapom előtt 1 hónappal jöttünk össze,nikkelallergiám van,ecseteltem is neki,hogy azért nem hordok ékszert,mert az aranyat nem szeretem,a többit nem tudom viselni.
Erre vett nekem egy bizsu fülbevalót...
mai napig megvan,bár akkor én is csalódott arcot vágtam szerintem,de ma már csak mosolygok,azóta együtt rájöttünk,hogy nikkelmentes ezüstöt tudok hordani,a bizsuban kapottat megcsináltatta nikkelmentes ezüstből:D
Ilyenkor mi van?
Semmi.
Majd legközelebb jobban eltalálod (ha lesz "legközelebb").
:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!