Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom nem örült az ajándék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom nem örült az ajándékomnak, ilyenkor mi van?

Figyelt kérdés

Mivel csak pár hete járunk, nem vettem neki semmi nagy dolgot, csak csináltam egy kis személyeset. Mikor odaadtam megköszönte, de mikor kicsomagolta már semmit sem mondott és azt éreztem, hogy csalódott. Olyan rosszul érzem magam, mikor eszembe jut, fordíthattam volna több energiát is a szülinapjára, h legalább vmi olyat adjak, ami tényleg nagyon passzol hozzá, de nem is ismerem még annyira, h ezt ki tudtam volna találni...Szóba hozzam a témát, vagy felejtsem el, esetleg készítsek neki még vmit, h "ez lemaradt?" (egyébként egyáltalán nem pénzéhes vagy ilyesmi, szerintem inkább az esett neki rosszul, h nem érezte nekivalónak az ajándékot, holott én annak szántam)

köszi

20L-21F

2011. máj. 9. 10:19
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Tényleg mit kapott?

De én sem értem mit várt!

2011. máj. 9. 10:35
 12/22 anonim ***** válasza:
beszéld meg vele. A kommuniáció a siker záloga, mindig ezt mondom.
2011. máj. 9. 10:38
 13/22 anonim ***** válasza:
69%
Szerintem 1-2-20-30 évi ismeretség után is mellé lehet nyúlni csúnyán.
2011. máj. 9. 10:43
 14/22 anonim ***** válasza:
71%

Mi volt az a kis személyes? Férfiak ritkán örülnek a közös fényképes kulcstartónak, párnának, rózsaszín szíves fityuláknak, stb., stb. amikért a nők annyira odavannak. Ha a "kis személyes" pl. valami közös fényképes dolog volt, azt könnyen úgy tekinthette a párod, hogy pár hét után totál rá akarod tukmálni magad.

Persze ha nem ilyesmi volt, az más eset, de ez is lehet egy szempont.

32N

2011. máj. 9. 10:43
 15/22 anonim ***** válasza:
Annyit mondhatsz neki, hogy láttad, hogy nem nyerte el a tetszését. Jobb ezt megbeszélni. Saját tapasztalat. 4 évvel ezelőtt 1 hónapi együttjárás után kávéfőzőt kaptam ajándékba a páromtól. Tudta hogy egyáltalán nem iszom kávét, még az illatát sem bírom, emiatt nem volt kávéfőzőm, mégis azt vett. 1 évig bírtam magamba tartani. Aztán a fejéhez vágtam :) nem a kávéfőzőt :) de akkor legszívesebben azt tettem volna. Azóta sem találta el egyszer sem az ízlésemet (nem azért, mert ízlésficamom van). Egyszerűen nagyívben lesz@rja hogy tetszik-e amit vesz. Most már okosabb vagyok és mindig előre szólok neki, hogy inkább ne lepjen meg semmivel, mert mindig balul sül el. Jót nevetünk rajta, mert utólag visszagondolva, tényleg semmi érzéke nincsen hozzá.
2011. máj. 9. 10:52
 16/22 A kérdező kommentje:
Egy nagy alapú füzetet, aminek az elejére ragasztgattam egy mindenfélét, ami (rövid kapcsolatunk ellenére) kettőnkre emlékeztet engem, és az első lapra írtam bele egy hosszabb levelet. Én tudtam volna örülni egy ilyennek nagyon, de lehet, hogy nagyon "nyálas" vagyok....
2011. máj. 9. 11:54
 17/22 anonim ***** válasza:

Szerintem a párod nem értékelte a gesztust..

Lehet, hogy nem is az ajándékkal volt a baja, hanem valami nyomja a lelkét.

Beszélgessetek!

2011. máj. 9. 11:55
 18/22 anonim ***** válasza:
78%

nem minden pasi örül az ilyennek,ő nem az a "2 hét után kezdjük el összeirni a vendéglistát" tipus

nyugi,majd fogja értékelni idővel

(de ha 2-3 hónapon belül van bármije,akkor tudd le egy kedvenc énekesét/focistáját/kocsiját ábrázoló bögrével/kulcstartóval)

2011. máj. 9. 12:09
 19/22 anonim ***** válasza:
24%
11:54: nem nyálas vagy, hanem a nők általában tudnak értékelni egy ilyen ajándékot, a férfiak meg általában nem.
2011. máj. 9. 12:10
 20/22 anonim ***** válasza:
69%
Nő létemre nekem is nyálas. Akkor már egy csokinak is jobban örülnék.
2011. máj. 9. 12:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!