Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom nem örült az ajándékomnak, ilyenkor mi van?
Mivel csak pár hete járunk, nem vettem neki semmi nagy dolgot, csak csináltam egy kis személyeset. Mikor odaadtam megköszönte, de mikor kicsomagolta már semmit sem mondott és azt éreztem, hogy csalódott. Olyan rosszul érzem magam, mikor eszembe jut, fordíthattam volna több energiát is a szülinapjára, h legalább vmi olyat adjak, ami tényleg nagyon passzol hozzá, de nem is ismerem még annyira, h ezt ki tudtam volna találni...Szóba hozzam a témát, vagy felejtsem el, esetleg készítsek neki még vmit, h "ez lemaradt?" (egyébként egyáltalán nem pénzéhes vagy ilyesmi, szerintem inkább az esett neki rosszul, h nem érezte nekivalónak az ajándékot, holott én annak szántam)
köszi
20L-21F
Tényleg mit kapott?
De én sem értem mit várt!
Mi volt az a kis személyes? Férfiak ritkán örülnek a közös fényképes kulcstartónak, párnának, rózsaszín szíves fityuláknak, stb., stb. amikért a nők annyira odavannak. Ha a "kis személyes" pl. valami közös fényképes dolog volt, azt könnyen úgy tekinthette a párod, hogy pár hét után totál rá akarod tukmálni magad.
Persze ha nem ilyesmi volt, az más eset, de ez is lehet egy szempont.
32N
Szerintem a párod nem értékelte a gesztust..
Lehet, hogy nem is az ajándékkal volt a baja, hanem valami nyomja a lelkét.
Beszélgessetek!
nem minden pasi örül az ilyennek,ő nem az a "2 hét után kezdjük el összeirni a vendéglistát" tipus
nyugi,majd fogja értékelni idővel
(de ha 2-3 hónapon belül van bármije,akkor tudd le egy kedvenc énekesét/focistáját/kocsiját ábrázoló bögrével/kulcstartóval)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!