Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom nem örült az ajándékomnak, ilyenkor mi van?
Figyelt kérdés
Mivel csak pár hete járunk, nem vettem neki semmi nagy dolgot, csak csináltam egy kis személyeset. Mikor odaadtam megköszönte, de mikor kicsomagolta már semmit sem mondott és azt éreztem, hogy csalódott. Olyan rosszul érzem magam, mikor eszembe jut, fordíthattam volna több energiát is a szülinapjára, h legalább vmi olyat adjak, ami tényleg nagyon passzol hozzá, de nem is ismerem még annyira, h ezt ki tudtam volna találni...Szóba hozzam a témát, vagy felejtsem el, esetleg készítsek neki még vmit, h "ez lemaradt?" (egyébként egyáltalán nem pénzéhes vagy ilyesmi, szerintem inkább az esett neki rosszul, h nem érezte nekivalónak az ajándékot, holott én annak szántam)
köszi
20L-21F
2011. máj. 9. 10:19
21/22 anonim válasza:
Nekem is nyálas és én is nő vagyok pedig. Bár egy füzetnek örülnék.. de mindenféle képek meg levél nélkül.
22/22 napietus válasza:
nekem is kissé csöpögős. DE: a barátjának becsülnie kéne legalább azt, hogy dolgozott vele. azzal nem értek egyet, aki azt mondja, hogy kérdezz rá. kínos lenne, tagadná, hogy nem örült neki, te meg erősítgetnéd, hogy de, én láttam rajtad, hogy nem örültél és így tová a végtelenségig. nincs ennek értelme, majd legközelebb eltalálod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!