Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ezek mely lelki zavar tünetei?...

Ezek mely lelki zavar tünetei? Mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Szóval, egészen kicsi koromtól kezdve "furcsa" voltam... Ez ovisként még csak abban nyilvánult meg, hogy voltak gondjaim a kapcsolatépítéssel.

Ez - miután párszor voltam pszihológusnál - javult egy keveset. Aztán iskolásként jöttek a kiközösítések, a kihasználások, sírások. Körülbelül 11 évesen voltam a legrosszabbul. Semmire sem tartottam magam, meg akartam halni, mindig össszehúztam magam, kiközösítettek, átvertek. Ekkor elhatároztam, hogy fel fogok állni. Igen, csakhogy a testem tiltakozni kezdett. Voltam pszihológusnál, aki megállapította, hogy lelki eredetű a gond. Próbáltam normális, barátságos lenni, de a testem tiltakozott, hiszen belülről illabilis voltam. De itt akár átválthatok jelen időbe is. Most, itthon nyugodtan elvagyok egyedül, de ha iskola van, rosszabb a helyzet. Sosem értettem a a vele egykorúakat, néha úgy érzem, mintha egy kilós súly lenne a mellkasomon és gyakran sírok. Megvan az az állandó érzésem, hogy rajtan nevetnek, hogy engem beszélnek ki.

Úgy látom, hogy akinek a családja, külseje, akármilye sokkal rosszabb az enyémnél, az százszor, ezerszer boldogabb nálam... Szeretnék kitörni a saját börtönömből, de hogyan?

2009. aug. 13. 19:55
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Szüleid nem gázok, nem sértegetni akarlak, csak akiknek fura a családja, azokat is végigalázzák. Mivel fura szokásokat hoznak otthonról.
2010. aug. 12. 07:50
 12/12 A kérdező kommentje:

Ezt nem értem, pedig még nincs is olyan késő.

Amúgy...

pont 1 éves a kérdés. Happy birthday.

2010. aug. 13. 21:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!