Ezek mely lelki zavar tünetei? Mit tehetnék?
Szóval, egészen kicsi koromtól kezdve "furcsa" voltam... Ez ovisként még csak abban nyilvánult meg, hogy voltak gondjaim a kapcsolatépítéssel.
Ez - miután párszor voltam pszihológusnál - javult egy keveset. Aztán iskolásként jöttek a kiközösítések, a kihasználások, sírások. Körülbelül 11 évesen voltam a legrosszabbul. Semmire sem tartottam magam, meg akartam halni, mindig össszehúztam magam, kiközösítettek, átvertek. Ekkor elhatároztam, hogy fel fogok állni. Igen, csakhogy a testem tiltakozni kezdett. Voltam pszihológusnál, aki megállapította, hogy lelki eredetű a gond. Próbáltam normális, barátságos lenni, de a testem tiltakozott, hiszen belülről illabilis voltam. De itt akár átválthatok jelen időbe is. Most, itthon nyugodtan elvagyok egyedül, de ha iskola van, rosszabb a helyzet. Sosem értettem a a vele egykorúakat, néha úgy érzem, mintha egy kilós súly lenne a mellkasomon és gyakran sírok. Megvan az az állandó érzésem, hogy rajtan nevetnek, hogy engem beszélnek ki.
Úgy látom, hogy akinek a családja, külseje, akármilye sokkal rosszabb az enyémnél, az százszor, ezerszer boldogabb nálam... Szeretnék kitörni a saját börtönömből, de hogyan?
Ezt nem értem, pedig még nincs is olyan késő.
Amúgy...
pont 1 éves a kérdés. Happy birthday.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!