Miért szivárog alvás közben nyál a számból? Mit tehetnék ellene? Vagy ez normális? Azért zavar.
Figyelt kérdés
2010. szept. 10. 21:52
1/9 anonim válasza:
Ha jól emlékszem, nekem csak babakoromban volt ilyen problémám, amikor esténként túl sokat ettem. xD
Lehet te is kicsit sokat eszel esténként, vagy valami finomságról álmodsz.
2/9 anonim válasza:
Lehet,hogy a környezetedben van oylan,ami ezt előidézi.Én pl ha szemüvegben alszok el még a válam is nyálas:S
3/9 anonim válasza:
Normális, nyugi :D
Ez van, sok embernek folyik a nyála.
4/9 anonim válasza:
Nagyon jót alszol. Ez mindenkivel előfordul.
5/9 anonim válasza:
ez normális.
vagyis nem mindegyik ember. de akik nyitott szájjal alszanak akkor normális.
6/9 anonim válasza:
ez tök jó, legalább mostmár tudom hogy nemcsak nekem szokott néha alvás közben kifolyni a nyálamxd
7/9 anonim válasza:
Amikor extra-kimerült vagyok, velem is előfordul. Egy agyoncsapott életérzéssel elalszom aztán arra ébredek, hogy nyáladzom :-DDDDD
8/9 anonim válasza:
Teljesen normális szerintem. Amikor én alszok és egy kicsit kivan nyitva a szám ott kijön a nyál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!