Nappali alvas/szunya utan iszonyatos hanyingerem van. A nap tovabbi reszeben is. Ez normalis? Mitol van?
Sajnos rengeteget dolgozom igy van, hogy neha ledolok nappal sziesztazni kicsit 4 es 6 ora kozott.Kb 1-1.5 orat alszom, de nagyon melyen, van hogy melyebben mint ejszaka.Viszont amikor felebredek olyankor egy iszonyatos hanyinger jon ram, rossz iz a szmban es nagyon szomjas vagyok.Mindez kitarjed a nap tovanni reszer is.Es barmit csinalok iszok, fogatmosok, nem mulik el.
Ha valakinek van otlete szivesem varom!
Koszi :)
énezt ismerem, velem ez olyankor van, amikor éjszaka csak olyan 3-4 órát sikerül aludnom, és nagyon hirtelen kelek fel. olyankor mindig szabályosan megijedek, és felugrom,. mikor megszólal az ébresztő. és akkorvan az, h szédülök, meg émelygek. igaz nekem ez nemtart egész napig, kb csak a 2. kávéig :D
sztem veledis vmi hasonló lehet, írtad h sokat dolgozol, gondolom kipihenni sem tudod magad...a délután 1 másfél órás alvás meg nemelég. próbálj meg többet aludni délután.
Mas is erzi a problemat :)
Jo, majd megprobalok.
Azert ha valaki tudja az okat/ ellenszeret akkor dobjon 1 uzit
koszi :)
Koszi utolso.
Nemreg voltam diabetes vizsgalaton es kicsit alacsony volt a cukor...akkor lehet emiatt is.
Koszonom a valaszod! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!