Mért van ilyen iszonyatos hányingerem?
Ha ez vígasztal, én is hármasával szedem a nospa fortét, pedig elvileg nem szabad, de csak úgy hat :)
Ha van otthon valami alkohol, akkor igyál belőle (vagy egy órát azért még várj a gyógyszer miatt). Az alkohol, főleg a rövid vérbőséget okoz, gyorsan hat, oldja a görcsöt.
Ha nem akarsz inni, akkor vegyél be két nospát egy óra múlva és feküdj le aludni egy meleg vizes palackkal.
már letusoltam ,ágyba bújtam,van itthon jó vörösborom ,szerintem elkortyolgatom.de soha nem tapasztaltam effélét,a hasam jó szokott első nap görcsölni de hogy még hányingerem is legyen ennyire.reggeltől az van.:(
köszönöm a tanácsodat
Első vagyok:
elfelejtettem a tuti módszert: megelőzés.
Szívből ajánlom mindenkinek, hogy próbálja ki legalább, hogy nem akkor veszi be a gyógyszert, mikor már fáj, hanem mikor még semmi baja nincs. Én mikor a naptárban látom, hogy jön a menszi, már beveszek naponta egy nospát, ha megjön a vérzés, de még nincs fájdalom, akkor szintén bekapok egyet. Megelőzés, a legjobb védekezés. Biztosan tudja mindenki magáról, mikor kezd el görcsölni, én a vérzés megindulása utáni első pisiléskor kezdek fájni.
Úgyhogy előtte beveszem a gyógyszert, így a görcs ki sem alakul.
Próbáljátok ki, beválhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!