Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Túl szőrös a kezem, és ez...

Túl szőrös a kezem, és ez engem nagyon zavar. Mit tehetnék ellene?

Figyelt kérdés

Mindkét alkaromon hosszú ritkás szőr van, és de nem akarom leborotválni vagy legyantázni, mert félek hogy utána amikor újra kinő szúrni fog. Máshol ilyen gond szerencsére nincsen. Szerintetek mit kellene tennem? Tényleg hosszú több mint 1cm-es.

L/18

2010. jan. 3. 11:16
 1/10 anonim ***** válasza:

Nekem is ilyen, régen zavart, egyszer leepiláltam, de mikor nőtt vissza elég hülye érzés volt.

Utána megpróbáltam kiszőkíteni, túl sokáig hagytam rajta a szőkítőt és még nevetségesebben nézett ki, fekete haj, hozzá világító fényes, szőke szőr a karomon :)))

Most már nem érdekel, nyáron lehet, hogy kiszőkítem, de csak feleannyi ideig hagyom rajta, így nem feltűnő.

Fodrászkellékek boltjában lehet kapni szőkítőport és hozzá azt a lötyit( ammónia,v. mi, nem emlékszem).

2010. jan. 3. 11:41
 2/10 anonim ***** válasza:
Szerintem is szőkítsd ki, utána olyan mintha ott sem lenne a szőr. Vegyél Kallos szőkítőport és hozzá 6/9 %-os oxi krémet, ez így együtt kb. 300 forint.
2010. jan. 3. 11:52
 3/10 anonim ***** válasza:
én le szoktam borotválni...nem érzem, hogy erősödött volna:)1 héten 1-szer simán elég...és akkor puha a karom:)csak ha van anyajegy a karodon, arra vigyázz, ha borotválod:)
2010. jan. 3. 12:04
 4/10 anonim ***** válasza:
ha kigyantázod nemfog szúrni.attól ki fog ritkulni.
2010. jan. 3. 12:05
 5/10 A kérdező kommentje:
Biztos hogy nem fog gyantázás után szúrni? szőkíteni nem akarom, mert tényleg hosszú és a fiúm mit szólna rá? :D
2010. jan. 3. 12:23
 6/10 anonim ***** válasza:
én borotválom, és így a jó. amikor nem vissza nem szúr úgy mint a pasik arca. sőt nemis szúr az, csakha mondjuk a szőr növekedésével ellentétes irányba lassan végighúzom a kezem, de azsem szúrás, hanem csak érződik h vanott vmi. de a gyantától meg még ennyit sem fogsz érezni. nyugodtan gyantázd ée, attólméág ritkul is. egyáltalán nem szép látvány ha egy szép és csinos nőn ott éktelenkedik a hosszú fekete szőr a karján.
2010. jan. 3. 12:25
 7/10 anonim ***** válasza:
én epilálom és nem szúr utána, 2hetente leszedem és kész :D
2010. jan. 3. 15:17
 8/10 anonim ***** válasza:
3-4 éve gyantázom és már alig látszik, nem is szúr meg semmi. Egyik barátnőm borotválja, hát szörnyű mikor egymáshoz ér a karunk, szúr nagyon.
2010. jan. 3. 15:40
 9/10 anonim ***** válasza:
48%

én 2 éve gyantázom, kb 3-4 hetente. egyáltalán nem szúr amikor nő ki, és nagyon sokáig sima! így bármikor fel merek venni pólót, nem kell a csúnya hosszú sötét szőr miatt szégyenkezni.

borotvát felejtsd el!

epilátor meg nagyon fáj...

szőkítés esetleg jó, nem tudom.

gyanta az igazi ;)

2010. jan. 3. 18:47
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
epilálom. nekem bejött, legelsőre benőtt jónéhány szőr, azóta rájöttem, hogy epilálás után vastagon bekenem testáplóval úgy nem fog. fáj, de szemmel láthatóan ritkább lesz egyik szedéstől a másikig, szerintem megéri.
2010. jan. 3. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!