Mikortól számít valaki alkoholistának?
Figyelt kérdés
Mennyit kell egy nap meginnia valakinek, hogy aggódni kelljen érte? Normális az, ha valaki minden nap munka után megiszik egy két pohár bort a TV-előtt, ráadásul egyedül? És ha esetleg ez már egy kezdeti stádium, akkor hogyan lehet úgy a tudtára adni, hogy szerintem gond van és segítséget kéne kérnie? Azt írják mindenfelé, hogy nem szabad letámadni, nem kell bántani, nem kell erőltetni semmit, hagyni kell, hogy magától rájöjjön, de én szerintem ez kicsit hülyeség. Mit csináljak, hogy arra buzdítsam, hogy kezdjen magával valamit, anélkül, hogy megsérteném?2012. nov. 7. 19:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!