Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Alkoholistának számít az a...

Alkoholistának számít az a nő, aki minden nap megiszik egy sört?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 8. 20:15
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
32%
Nem, de jó úton halad!!
2012. ápr. 8. 20:24
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
 3/15 anonim ***** válasza:
27%

Ha sor helyett palinka lenne, akkor talan azt mondanam, regi jo magyar szokas.De sor?Es no letedre?Minden nap?

Az egyenjogusagot nem ebben kell kielni!Szoval ha minden nap kivanod es azert sorozgetsz, sztem tuti az vagy!

Ugye meg gyereked nincs? vagy esetleg zugivo vagy?

4/15 anonim ***** válasza:
Nem. Nem tudom hol lehet meghúzni a határt. A napi fél liter sör (még a 7-es is) egészséges ember esetében még nem veszedelmes. Ha a májenzimekkel baj van, akkor semennyit sem szabad inni. A függőség kialakulásától függ szerintem a kérdésedre adható válasz. Ha nem ihat, s azt megérzi maga és/vagy a környezete, akkor alkoholista.
2012. ápr. 8. 20:27
 5/15 A kérdező kommentje:
Testvérem szokott venni sört (kb háromszor egy héten) és megkínál engem is, én meg félek, hogy rákapok az italra. Elég könnyen rászokok mindenre, azért kérdeztem, hogy sok-e az egy sör.
2012. ápr. 8. 20:29
 6/15 anonim ***** válasza:
90%

Jezusom, 60% ki tiltja meg valakinek, hogy mit ihat, ez nem nemfuggo! Azert ennyire ne legyunk mar korlatoltak...

Amugy ez nem alkoholizmus.

2012. ápr. 8. 20:30
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Egészsegedre!

60%

Majd pont te fogod meghatározni mit ihat egy emberi lény.

ízlésemet nem az határozza meg, hogy nő vagyok, vagy férfi.

2012. ápr. 8. 20:35
 8/15 anonim ***** válasza:

Utolso!

Leirtam a velemenyemet.A velemenyem pedig az h igen es megindokoltam, egyszeruen nem noies es nem vagyok korlatolt.Sajnos nem tudom a kerdezo csaladi helyzetet es h van e gyereke vagy sem.PROBLEMA? jEZUSOMjEZUSOM!

azert nehogy szivinfarktust kapj a nagy dobbenetedben, nem vennem a lelkemre.:D

2012. ápr. 8. 20:36
 9/15 anonim ***** válasza:
Ti vagytok a korlatoltak! meg szoveget ertelmezni is gondot okoz! ki a banat irta h en hatarozom meg?!szanalmasok vagytok
2012. ápr. 8. 20:37
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Természetesen a napi egy üveg sör elfogyasztása, nem egyenlő az alkoholizmussal. De valamit azért ne felejtsetek el. Az alkoholizmus a rendszerességre alapszik!

Amikor az ivás már nem bizonyos különleges eseményhez, hanem mindennapi cselekvéseihez kötődik. Ez nem jó!

Ezt követi a két sör, majd a három, és így tovább.

Első válaszoló voltam.

2012. ápr. 8. 20:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!