Alkoholistának számít az a nő, aki minden nap megiszik egy sört?
Ha sor helyett palinka lenne, akkor talan azt mondanam, regi jo magyar szokas.De sor?Es no letedre?Minden nap?
Az egyenjogusagot nem ebben kell kielni!Szoval ha minden nap kivanod es azert sorozgetsz, sztem tuti az vagy!
Ugye meg gyereked nincs? vagy esetleg zugivo vagy?
Jezusom, 60% ki tiltja meg valakinek, hogy mit ihat, ez nem nemfuggo! Azert ennyire ne legyunk mar korlatoltak...
Amugy ez nem alkoholizmus.
Egészsegedre!
60%
Majd pont te fogod meghatározni mit ihat egy emberi lény.
ízlésemet nem az határozza meg, hogy nő vagyok, vagy férfi.
Utolso!
Leirtam a velemenyemet.A velemenyem pedig az h igen es megindokoltam, egyszeruen nem noies es nem vagyok korlatolt.Sajnos nem tudom a kerdezo csaladi helyzetet es h van e gyereke vagy sem.PROBLEMA? jEZUSOMjEZUSOM!
azert nehogy szivinfarktust kapj a nagy dobbenetedben, nem vennem a lelkemre.:D
Természetesen a napi egy üveg sör elfogyasztása, nem egyenlő az alkoholizmussal. De valamit azért ne felejtsetek el. Az alkoholizmus a rendszerességre alapszik!
Amikor az ivás már nem bizonyos különleges eseményhez, hanem mindennapi cselekvéseihez kötődik. Ez nem jó!
Ezt követi a két sör, majd a három, és így tovább.
Első válaszoló voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!