Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogy lehet kivédeni a "bántáso...

Hogy lehet kivédeni a "bántásokat", attól, akit szeretünk?

Figyelt kérdés

Valahogy azért nehéz ez nekem, mert nem olyan egyszerű a dolog, mikor tudom, hogy xy egy szemét állat, így jó messziről elkerülöm, illetve már tudom hogy érdemes hozzáállni, csípőből reagálni rá. Viszont vannak olyan emberek az életemben, akikkel szorosabb, közvetlenebb a kapcsolatom, ennek ellenére a legváratlanabb pillanatban tudnak támadni, mondjuk egy vitriolos megjegyzéssel, vagy ha szépen megkérem valamire, és direkt az ellenkezőjét csinálja vigyorogva.

Olyan faramuci helyzet, mert náluk, mellettünk "nyitott" vagyok, így sokkal jobban fáj, ha akkor rúgnak belém.

Lehet erre egyáltalán edződni, hogy ne fájjon annyira, ha tőlük jön valami váratlan negatív behatás?

2012. nov. 6. 19:56
 1/1 anonim ***** válasza:
Az ilyeneket megjegyezzük és az illetőt töröljük a névsorunkból és továbbra mellőzzük.
2012. nov. 6. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!