Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnömmel egy pasit szeretünk, mit csináljak?
Figyelt kérdés
van egy pasi aki az 1ik lb-mnek már régóta tetszik..de a pasi elutasította a barátnömet,mert nem jön be neki..ma viszont kihívott h talizzunk(a pasi)+facebook-on is írogat h járjak vele stb. nekem nagyon megtecett a srác,össze is jönnék vele,de nem akarom megbántani a barátnőmet..:( mit tegyek?2012. nov. 1. 19:37
1/4 anonim válasza:
beszéld meg a barátnőddel mi lenne ha járnátok.Amúgy ha a barátság a fontos akkor inkább nem kezdesz a sráccal
2/4 anonim válasza:
Ha tenyleg a legjobb baratnodrol van szo, akkor ne legy kicsinyes es egyertelmuen hagyd a pasit! Eleg kozhelyesen hangzik, hogy pasit meg kaphatsz de legjobb baratnot nem, de van benne vmi...plane egy olyan pasi aki meg ugymond semmi komolyat nem jelent neked...Sztem hagyd abba a beszelgeteseket vele, egyreszt mert a baratnodnek ez rosszul eshet, masreszt nem fair...Szoval szerint a pasit hagyd meg masnak!
3/4 anonim válasza:
Tipikus női szokás, hogy csak ugyanarra a helyes pasira kíváncsi az összes. A többi meg forever alone marad. Ezért van az, hogy sok lány kapcsolatban van, de sok pasi szingli. Mert a helyes pasik egyszerre 3 csajt birtokolnak.
4/4 anonim válasza:
Ismered azt a jelmondatot, hogy:
Meine Ehre heißt Treue
Azaz: Becsületem a hűség... Gondolkodj, értelmezd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!