Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Valaki elmesélné egy alkoholfü...

Valaki elmesélné egy alkoholfüggő történetét?

Figyelt kérdés

Milyen volt amikor még nem volt függő? (kapcsolatai, munkája, életkor, anyagi körülmény)

Hogyan vált függővé?

Akkor milyen kapcsolatai lettek, mi lett a munkájával?

Érezte már hogy ez nem mehet tovább?

Milyen a jelenlegi helyzete?

2012. nov. 2. 15:57
 1/3 A kérdező kommentje:
Milyen alkoholt használt?
2012. nov. 2. 15:58
 2/3 anonim ***** válasza:

Annak idején középvezető volt a postán, jól keresett, nem döglött meg a munkában. A munkatársak tanították meg vedelni, kezdetben csak borozott.

Megszűnt a munkahely, jöttek az erősebbek, mint konyak, ami azóta is van. Két év munkanélküliség után bekerült egy gyárba, megintcsak nem döglött meg a munkában, jól keresett, mindig jutott piára.

Nem becsülte meg a helyet, nekiesett a főnökének, kitették csak a szerencsén múlt, hogy nem fegyelmivel. Azóta teng-leng, hol van munka, hol nincs. Most éppen közmunkás. Kaját a feleség rokonaitól kapnak, de konyak mindig van a spájzban. A májára még nem ment rá az ital, de, mivel jóformán csak azt iszik, a veséjével már gond van.

Anyám önként vállalta az életet mellette. Én nem, miután pedig rájöttem, hogy esélyem sincs segíteni neki, amíg ő nem akarja, a saját életemre koncentráltam és elköltöztem onnan.

2012. nov. 2. 16:06
 3/3 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm a válaszodat!

A családi kapcsolatai hogyan alakultak?

Voltak veszekedések?

Agresszív volt-e?

Akart e valaha is leszokni?

2012. nov. 2. 16:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!